Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τι θα ζητήσει ο Γ. Σηφάκης από τον Υφ. Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη κατά την επίσκεψή του στην Πέλλα


 «Θα θέσω στον Υφυπουργό Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη ( παλιό συμφοιτητή και συναγωνιστή μου στο ίδιο έτος στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο) τέσσερα κύρια θέματα για την Παιδεία στην Πέλλα:

· την προτεραιότητα που δίνουμε όλοι στην Πέλλα στην κατασκευή του Μουσικού Γυμνασίου- Λυκείου Γιαννιτσών

· Την ίδρυση Εσπερινού ΕΠΑΛ στην Έδεσσα σε υφιστάμενες κτιριακές εγκαταστάσεις ( για αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια). Αποτελεί αίτημα όλης της κοινωνίας της Έδεσσας.

· Να διερευνήσει την δυνατότητα ίδρυσης ΕΠΑΛ στην Σκύδρα

· θα ζητήσω την υποβοήθηση του στην πρόταση που έχω κάνει προς τον Υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Γιώργο Αγγελόπουλο για ίδρυση 2ετών αποκεντρωμένων Πανεπιστημιακών σχολών στην Πέλλα για αποφοίτους ΕΠΑΛ χωρίς εξετάσεις με το βαθμό απολυτηρίου και χορήγηση πτυχίου επιπέδου 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων.

Παράλληλα θα συζητηθούν και οι άλλες απαιτούμενες κτιριακές υποδομές του 4ου Νηπιαγωγείου Σκύδρας, του Νηπιαγωγείου Προμάχων και Νηπιαγωγείου Πετριάς.

Στόχος μας είναι η δημόσια, δωρεάν, αναβαθμισμένη ποιοτικά εκπαίδευση θεωρώντας την Παιδεία ύψιστο κοινωνικό και καθολικό ανθρώπινο αγαθό που πρέπει να είναι προσιτό σε όλους».




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Σηφάκη,ο Υπουργός Ηλεκτρολόγος, εσύ Μηχανολόγος. Μη μας λες παραμύθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΣΟΥ ΤΕΩΣ Υ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ;
    ΚΑΛΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΤΕ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι νέοι αγρότες του 2014 τους ξεχάσατε εντελώς.Ποτε θα πάρουν την δεύτερη δόση που τρεχανε το καλοκαίρι για σεμινάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω πω παλιοί συναγωνιστές τι άλλο κακό θα μας βρει Θεέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ζητήσεις ΕΚΛΟΓΈΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.