Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωταθλήτρια Βορείου Ελλάδος η ποδοσφαιρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας!


Στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου η ποδοσφαιρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Βορείου Ελλάδος μετά από νικητήριο αγώνα με τη σχολική ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Σερρών με σκορ 4-0 και περνά στη φάση των 8 καλύτερων σχολικών ομάδων στην Ελλάδα κάτω από την καθοδήγηση του πολύ έμπειρου και ικανού προπονητή καθηγητή τους του κ. Μιχάλη Κλιτσινίκου.

Αναλυτικότερα, μετά από νικητήριους αγώνα εντός του νομού με την ομάδα των μαθητών των Λυκειακών τάξεων της Άρνισσας και του 1ου ΓΕλ Έδεσσας ακολούθησε τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 η νίκη επί του 2ου ΓΕΛ του Κιλκίς 3-0. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο των Γιαννιτσών και τα νικητήρια τέρματα έβαλαν οι μαθητές , Μάρκου Φώτιος της Γ΄τάξης, ο Μουσολάρι Στέλιος της Α΄τάξης και ο Πέτκος Ευάγγελος της Α΄τάξης. Ο αγώνας αυτός ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρων και οι μαθητές με πολύ κέφι και ομαδικό πνεύμα συνέχιζαν την προσπάθεια τους, χωρίς να πτοούνται από το γεγονός ότι δε διέθεταν το πλεονέκτημα της έδρας. 

Στη συνέχεια, την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 διεξήχθη στο γήπεδο των Σερρών ο αγώνας με το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών. Οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας με το ίδιο πνεύμα ομαδικότητας που έχουν επιδείξει σε όλους τους αγώνες τους, πειθαρχημένα με πάθος και δύναμη κυνήγησαν το γκολ και ο αγώνας στο ημίχρονο έληξε 3-0 υπέρ του 2ου ΓΕλ Έδεσσας, ενώ το τελικό σκόρ διαμορφώθηκε στο 4-0, δικαιώνοντας τα σχέδια και τις οδηγίες του κ. Κλιτσινίκου. Ως προς τα νικητήρια τέρματα 2 έβαλε ο Σφέτκος Δημήτριος της Γ΄τάξης και από ένα ο Μάρκου Φώτιος της Γ΄τάξης και ο Μαδεμτζόγλου Άγγελος της Γ΄τάξης.

Στη φάση των 8 η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας αναμένεται να αντιμετωπίσει είτε στη Λάρισα είτε στη Λαμία τη νικήτρια ομάδα της Περιφέρεια Θεσσαλίας ή Στερεάς Ελλάδας και εφόσον το αποτέλεσμα είναι θετικό, θα περάσει στην τελική φάση των 4 ομάδων από όπου θα αναδειχθεί και η πανελληνιονίκης σχολική ομάδα ποδοσφαίρου. 

Η ποδοσφαιρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας αποτελείται από τον Νικόπουλο Ευάγγελο (τερματοφύλακας), Μαδεμτζόγλου Άγγελος, Τσιτσάγκας Αλέξανδρος, Κεσκινίδης Χαράλαμπος, Στανίσης Χρήστος, Προύντσης Γρηγόρης, Σίσκος Αρσένιος, Πέτκος Ευάγγελος, Καράχατζης Χρήστος, Μάρκου Φώτιος, Μουσολάρι Στυλιανός, Ζουμούλης Γεώργιος, Κόλα Εμμάνουελ, Κουκουλής Κωνσταντίνος, Λυπουρλής Αθανάσιος, Μπατσίρης Ισίδωρος, Γιόντης Χρήστος, Σφέτκος Δημήτριος. 

Όλοι τους είναι ταλαντούχοι και γυμνασμένοι που αγαπούν το άθλημα και σ τους αγώνες που έδωσαν αγωνίστηκαν με ήθος και σεβασμό στον αντίπαλο. Θεωρούμε ότι η ομάδα αυτή αξίζει να συνεχίσει τους αγώνες της μέχρι την τελική τους φάση, για να χαρούν μαθητές και το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους. Μακάρι οι ευχές όλων μας να δυναμώνουν τους αγώνες των μαθητών, για να τιμήσουν και να διαφημίσουν με τον τρόπο αυτό και την πόλη μας πανελληνίως"


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.