Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Σηφάκης συναντήθηκε με την νέα Διευθύντρια ΕΚΑΒ-2 Αγγελική Τσιούπα


Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με την νέα Διευθύντρια του ΕΚΑΒ-2 ( Παράρτημα Θεσσαλονίκης) που εποπτεύει και την Πέλλα Αγγελική Τσιούπα

Ο βουλευτής ευχαρίστησε για την ίδρυση βάσης του ΕΚΑΒ στην Αριδαία ( που ήδη λειτουργεί από μηνός στο Κ.Υ. Αριδαίας και θα μεταφερθεί σύντομα σε χώρο που ετοιμάζει ο Δήμος Αλμωπίας για τον σκοπό αυτό. Λειτουργεί με 4 αποσπασμένους ΕΚΑΒίτες. Ζήτησε την ενίσχυση της, το συντομότερο δυνατόν, με επιπλέον προσωπικό.

Ζήτησε ακόμη την συνεργασία του ΕΚΑΒ με το Νοσοκομείο Πέλλας για την ορθολογική κατανομή χωροταξικά των ασθενοφόρων που δώρισε ο ΤΑΠ ( ως τμήμα των αντισταθμιστικών προς τις τοπικές κοινωνίες) για να καλυφθούν οι πραγματικές ανάγκες των επειγόντων περιστατικών και των διακομιδών.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, που έγινε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, και μετά τις ευχές για το Πάσχα ο βουλευτής ενημέρωσε την κα Διευθύντρια για την εξέλιξη της προμήθειας αξονικών τομογράφων και στα δύο Νοσοκομεία της Πέλλας, εξέλιξη που θα μειώσει την ανάγκη διαμετακομιδών από το ΕΚΑΒ κατά 40% περίπου.

Έδωσε χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης και λειτουργίας των αξονικών τομογράφων σε διάστημα 3 μηνών στην Έδεσσα και σε διάστημα 6 μηνών στα Γιαννιτσά το αργότερο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Συνάντησης πολλές ουσία καμία κύριε Σηφάκη μόνο ανακοινώσεις και φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφείο βουλευτή Γιάννη Σηφάκη5 Απριλίου 2018 στις 5:28 μ.μ.

      Διάβασες την ανακοίνωση ανώνυμε φίλε ή γράφεις στον αέρα; η ίδρυση βάσης ΕΚΑΒ στην Αριδαία είναι κάτι χωρίς ουσία; πήγαινε μια βόλτα στην Αριδαία και στα χωριά και πες το. Η μείωση κατά 40% της κίνησης του ΕΚΑΒ ( και άρα η δυνατότητα ποιοτικότερης λειτουργίας του) μετά την προμήθεια των δύο αξονικών στα Νοσοκομεία είναι χωρίς ουσία; Η ορθολογική κατανομή των ασθενοφόρων από τα αντισταθμιστικά του ΤΑΠ επίσης χωρίς ουσία; η αντιπολίτευση σου (και των ομοϊδεατών σου) είναι, πράγματι, το μόνο χωρίς ουσία "φίλε"

      Διαγραφή
    2. Για ποιο λόγο η ανακοίνωση για τα αυτονόητα κύριοι του γραφείου του κυρίου Σηφάκη για το οτιδήποτε η φωτογραφίες ανακοινώσεις ποιος θα κάνει ποιο πολλές εσείς ή Τζάκρη έχετε προσφέρει κάτι από την τσέπη σας και τα παρουσιάζεται λες και τα πληρώνετε εσείς και αφήστε τους ομοϊδεάτες μου γιατί είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε ότι όλα γίνονται με δουλειά και όχι με ανακοινώσεις

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.