Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκαινιάστηκε η 3η Ανθοκομική Έκθεση Σκύδρας από τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου


Εγκαινιάστηκε από τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, χθες Τρίτη 24 Απριλίου, στις 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία Σαφραπόλεως, η 3η Ανθοέκθεση Σκύδρας, που φιλοδοξεί να εντυπωσιάσει και φέτος τους επισκέπτες της. 

Έτσι λοιπόν με τον καθιερωμένο αγιασμό, τον χαιρετισμό της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου, το κόψιμο της κορδέλας και με την παρουσία τοπικών αρχών και πλήθους πολιτών, ξεκίνησε και επίσημα η 3η Ανθοέκθεση Σκύδρας. 
Πριν τα εγκαίνια η Φιλαρμονική του Δήμου ψυχαγώγησε τον κόσμο και αμέσως μετά παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια. Μετά το χαιρετισμό της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων και η Ανθοέκθεση άνοιξε τη φιλόξενη αγκαλιά της στον κόσμο που περιηγήθηκε, ενημερώθηκε και προμηθεύτηκε φυτά, λουλούδια, γλάστρες, βιβλία κηπουρικής και ανθοκομίας. 
Η αρμονία των εκθεμάτων, το ειδυλλιακό τοπίο και η εικόνα της πρώτης ημέρας προοιωνίζονται την επιτυχία της Ανθοκομικής Έκθεσης καθ΄ όλη τη διάρκειά της. 
Η Ανθοέκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 30 Απριλίου, ενώ θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις με μουσική, χορευτικά κ.α.

θ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. καλα τα πανηγυρια και οι παρατες αλλα και ενα μηχανημα POS στο ταμειο του δημου δεν ειναι πλεονασμος ειναι εξυπηρετηση των πολιτων-δημοτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.