Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι πρώτες 4 αλλαγές Αντιδημάρχων στο Δήμο Πέλλας - Θα ακολουθήσουν και άλλες...


Πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες αλλαγές Αντιδημάρχων στο Δήμο Πέλλας, στο πλαίσιο του ανασχηματισμού που αποφάσισε να κάνει ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου, καθήκοντα Αντιδημάρχου, αναλαμβάνει ο Γιώργος Ανδρεάδης στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου και με τις καθ’ ύλη αρμοδιότητες που αφορούν την καθαριότητα, το περιβάλλον, το πράσινο, την πολιτική προστασία, καθώς και εκείνες που αφορούν τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων και τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής.

Το αξίωμα του Αντιδημάρχου στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας αναλαμβάνει ο Στέφανος Τοπάλογλου. Επίσης ο κ. Τοπάλογου θα αναλάβει τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων, θεώρηση του γνησίου της υπογραφής καθώς και εκείνες που αφορούν τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες της Γεωργίας και Κτηνοτροφίας.

Αντιδήμαρχος με τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν την Τεχνική Υπηρεσία, την Πολεοδομία, τον Προγραμματισμό και την Ανάπτυξη, καθώς και εκείνες που αφορούν τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων και τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, τοποθετείται ο Αθανάσιος Επιτροπάκης.

Η Ζωή Κουτσοκώστα αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών. Επίσης, τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων, τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής καθώς και εκείνες που αφορούν τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες της Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων και της Διοίκησης-Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Παραμένουν οι:

Λούσπα Ερασμία, Αντιδήμαρχος με τις καθ’ ύλη αρμοδιότητες που αφορούν την Οικονομική Υπηρεσία καθώς και την Διαφάνεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση καθώς και εκείνες που αφορούν τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων και τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής.

Γυριχίδης Ιωάννης, Αντιδήμαρχος στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και εκείνες που αφορούν τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες της Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς. Επίσης, τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων, θεώρηση του γνησίου της υπογραφής.

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης. Επίσης, έχει την αρμοδιότητα για τη θεώρηση αντιγράφων και φωτοαντιγράφων εγγράφων, θεώρηση του γνησίου της υπογραφής καθώς και τις καθ’ ύλην αρμοδιότητες της Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητές του ασκεί η Αντιδήμαρχος Ζωή Κουτσοκώστα.

Η θητεία τους ορίζεται από 01-04-2018 έως 31-08-2019.

                                              Έρχονται και άλλες αλλαγές...

Να σημειωθεί ότι το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες επίκεινται και άλλες αλλαγές σε Αντιδημαρχίες, αλλά και σε Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το διοικητικό σχήμα που θα οδηγήσει την δημοτική αρχή του Δήμου Πέλλας στις εκλογές που -όπως όλα δείχνουν- θα γίνουν τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο του 2019.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις αλλαγές προσώπων που σχεδιάζει και αυτό γιατί -προφανώς- θα είναι οι τελευταίες κατά την διάρκεια της τρέχουσας θητείας του στο Δήμο Πέλλας. Υπ΄ αυτή την έννοια χρειάζεται ένα δυναμικό και λειτουργικό σχήμα για να (επανα)διεκδικήσει και να λάβει εκ νέου την εμπιστοσύνη και την ψήφο των δημοτών του Δήμου Πέλλας, συμβάλλοντας έτσι θετικά στην ολοκλήρωση του έργου της σημερινής δημοτικής αρχής, ως συνέχεια βέβαια των προσώπων που κατείχαν θέσεις ευθύνης από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα. Ο Δήμαρχος μπαίνει στην τελική ευθεία ώστε όχι μόνο να βρει το καλύτερο λειτουργικό σχήμα για το τρίτο μέρος της θητείας του, αλλά να προετοιμαστεί και για την εκλογική χρονιά που έρχεται και στην ουσία αυτή θα είναι το 2019, οπότε θα κριθούν όλα.

Εξάλλου, εκτός των άλλων, μπροστά βρίσκεται και η μεγάλη πρόκληση των έργων του μεγαλόπνοου Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης Γιαννιτσών, η υλοποίηση των οποίων αναμένεται να αρχίσει μέσα στο καλοκαίρι και θα αλλάξει σημαντικά την φυσιογνωμία της πόλης...


Δείτε τη σχετική απόφαση του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου για τον ορισμό των νέων Aντιδημάρχων με τις αρμοδιότητες που τους ανατίθενται: 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ME TOPAL NTAMIALI KAI BEZIRI STIN 8ESI TOU VEZIRI SO8IKAME
    AM KI I KOUTSI TOY KOSTA POY TOSO KAIRO AKOYME ALLA DEN VLEPOUME
    FOVERO SXIMA TORA PERIMENOYME KAI TON MPAKALI APO KARIOTISA ME LIGO SKORDO
    MIA TRYPA STO NERO O EMPEROR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O mpakalhs to omorfopedo apo kariothsa.......o gampros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .ΩΡΑΙΟΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΗ ΤΗΝ ΠΕΖΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον Γιάννου γυρίζει ο τροχός της τύχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.