Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη και ξενάγηση 50 Αρχιτεκτόνων στις ομορφιές και τα καινοτόμα έργα της Έδεσσας (φωτο)


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Τοπίου διοργάνωσε για δεύτερη φορά την εκδήλωση «Οι αρχιτέκτονες τοπίου σας ξεναγούν».  

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε δύο πόλεις της Βόρειας Ελλάδας: τη Θεσσαλονίκη και την Έδεσσα! 
Το πολύ καλό νέο για την Έδεσσα είναι ότι η πόλη επιλέχθηκε από τους αρχιτέκτονες τοπίου λόγω των πολλών και καινοτόμων έργων που έχει υλοποιήσει ο Δήμος Έδεσσας στην κατηγορία των αστικών αναπλάσεων. Η επιλογή επίσης δεν είναι τυχαία καθώς η Έδεσσα βραβεύθηκε δύο συνεχόμενες χρονιές 2017-2018 ως η καλύτερη πόλη σε έργα πράσινης ενέργειας και οικολογικού χαρακτήρα!

Έτσι, 50 μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Τοπίου ξεναγήθηκαν χθες και σήμερα σε αυτά τα έργα για να γνωρίσουν από κοντά τις παρεμβάσεις του Δήμου.  
arxitedes
Φωτο: Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. να τους πάτε και μια βόλτα από μεραρχία μέχρι βαροσι να δουν και το έγκλημα που έχει γίνει στην πόλη εδώ και χρονια που καταστρέψαμε και κλείσαμε το καλύτερο κομμάτι της πόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.