Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στις 55.000 τα νοικοκυριά που εντάχθηκαν στο «Εξοικονομώ κατ΄ όικον ΙΙ»


Περίπου 55.000 νοικοκυριά μπήκαν στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ» από τα οποία 40.000 έχουν εγκριθεί και 15.000 έχουν μπει στην πλατφόρμα, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει το τελευταίο στάδιο, επεσήμανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας σήμερα στον ρ/σ 24/7. «Αυτοί (σσ: οι 15.000)», πρόσθεσε, «έχουν όλο τον χρόνο να ολοκληρώσουν τη διαδικασία, απλώς η πλατφόρμα δεν θα λειτουργήσει για τρεις ημέρες λόγω του Πάσχα».

Ο υπουργός υπενθύμισε ότι οι αρχικοί πόροι ήταν 350 εκατ. ευρώ και κάλυπταν περίπου 27.000 νοικοκυριά, αυξήθηκαν σε 700 εκατ. ευρώ και μαζί με τα 250 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες, ο προϋπολογισμός του προγράμματος διαμορφώνεται κοντά στο 1 δισ. ευρώ. «Το χειρωνακτικό Εξοικονομώ Ι, για να καλύψει αντίστοιχο αριθμό αιτήσεων χρειάστηκε 22 μήνες. Εμείς το κάναμε σε τρεις εβδομάδες» ανέφερε ο κ. Σταθάκης.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.