Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έτοιμος για Τελικό Κυπέλλου ο ΦΟΑ, 94-50 τον Εδεσσαϊκό!


Έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στον τελικό Κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ είναι η ομάδα του ΦΟΑ. Οι κιτρινόμαυροι επιβλήθηκαν στον σημερινό ημιτελικό με σκορ 94-50 επί του Εδεσσαϊκού και πλέον κοιτάζει τον αυριανότελικό κόντρα στην αήττητη Μελίκη.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση ήταν σαρωτικοί και έκαναν επίδειξη δύναμης στο κλειστό του Κολινδρού, όπου διεξάγεται στο Final Four.

Έχοντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ οι παίκτες του ΦΟΑ δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο. Με φοβερή επίθεση και με πρώτους σκόρερ τους Μακρόπουλο (23π.), Στρέπκο (18π./2 τρίπ.) και Τοπαλίδη (13π./1 τρίπ.) οι νικητές της αναμέτρησης σκέφτονται ήδη τον αυριανό τελικό.

Από την άλλη πλευρά από τη νεανική ομάδα του Εδεσσαϊκού ξεχώρισαν οι Δουλκερίδης (14π.) και Καραϊσαρίδης (13π./1 τριπ.).

Τα δεκάλεπτα: 28-20, 56-30, 82-34, 94-50
Διαιτητές: Ευφραιμίδης Στ. - Ταρενίδης Κ.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 6(2), Βασίλογλου 8, Μπίνος 2, Τοπαλίδης 13(1), Αργυρός 2, Τόπκας, Παπαβραάμ 10(2), Αβραμίδης 8(1), Προκοπίδης, Μακρόπουλος 23, Στρέπκος 18(2), Υποδηματόπουλος 4.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Σταυρόπουλος): Μπίνος Ε., Μπίνος Μ. 9(3), Καραϊσαρίδης 13(1), Αδάμ 2, Ξυλουργίδης 14, Κληντσάρης 2, Δουλκερίδης 6(1), Σταυρακίδης 4.
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα στους ημιτελικούς του Final Four και το πρόγραμμα των αυριανών τελικών:

Ημιτελικοί αγώνες (21/4)
ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 85-95
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ BC 94-50

Μικρός Τελικός (22/4)
ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ BC (17:00)

Μεγάλος Τελικός (22/4)
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (19:00) 





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Κατάντια. Λάκη ετοιμάσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι λίγο μας τα έχεις ζαλίσει λίγο με αυτα που λες κάθε φορά? υποτιθεται ότι εσύ στηρίζεις την ομάδα αυτή,ή είσαι στην απέξω και νομίζεις ότι δημιουργείς πρόβλημα?

      Διαγραφή
  2. Η μεγάλη ομαδάρα κατατρόπωσε τα πιτσιρίκια . Δε βλέπω όμως κανένα δελτίο τύπου για τον τελικό κυπέλλου . Έτοιμη η ομαδάρα ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala re paidia...tha mas ekshghsh kaneis giati den phgame ston mikro teliko tou kypellou;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.