Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ένωση Γονέων-Κηδεμόνων Ν. Πέλλας χαιρετίζει την απόφαση του ΣτΕ για το μάθημα των Θρησκευτικών


Η Ένωση Γονέων-Κηδεμόνων Ν. Πέλλας χαιρετίζει την πρόσφατη απόφαση του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της χώρας μας (Συμβουλίου της Επικρατείας) με την οποία ακυρώνεται το «απαράδεκτο νέο Πρόγραμμα Σπουδών για το Μάθημα των Θρησκευτικών των ορθόδοξων παιδιών μας στο Δημοτικό και Γυμνάσιο».

Η εν λόγω απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας μας συνιστά δικαίωση των αγώνων μας για να αποτραπεί η αντισυνταγματική και ανισόνομη μεταχείριση των ορθόδοξων μαθητών.

Περιμένουμε από το Υπουργείο Παιδείας να ευθυγραμμισθεί με την εν λόγω απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, καθώς αυτό αποτελεί στοιχειώδες δημοκρατικό καθήκον και απόδειξη ευνομούμενης πολιτείας, ενώ κάθε προσπάθεια αποφυγής εκτέλεσής της επισύρει αμείλικτες νόμιμες κυρώσεις στους υπευθύνους.

Τέλος, καταγγέλλουμε απαράδεκτες συμπεριφορές εκπαιδευτικών προς μαθητές των οποίων οι γονείς επέστρεψαν τα βιβλία (φακέλους) Θρησκευτικών. Θέλουμε για τα παιδιά μας ορθόδοξη παιδεία και όχι πανθρησκεία.

Γονείς Γρηγορείτε!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιος συλλογος στο νομο μας.
    Ποιοι ειστε να σας γνωρισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοπελίτσα μου στο συλλογο δεν είμαι αλλά αν θες γνωριζόμαστε γιατί πολύ χαλασμένη σε βλέπω με την αποφαση

      Διαγραφή
    2. Τοτε μην απαντας.

      Διαγραφή
  2. μετα κατηγορουμε τους διαφορους "χομεινι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.