Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο βουλευτής Γ. Σηφάκης ευχήθηκε στον Αστυνομικό Διοικητή Πέλλας Σπύρο Διόγκαρη

Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Διοικητή Πέλλας Σπύρο Διόγκαρη και του ευχήθηκε τόσο στον ίδιο προσωπικά όσο και δι’ αυτού σε όλους τους αξιωματικούς και αστυφύλακες της Πέλλας καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Ο βουλευτής εξήρε την μεγάλη προσπάθεια όλης της Αστυνομικής δύναμης της Πέλλας για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες και άκουσε με ικανοποίηση τα στοιχεία που του παρατέθηκαν σύμφωνα με τα οποία όλοι οι δείκτες ασφάλειας στην Πέλλα έχουν θετική εξέλιξη τον τελευταίο χρόνο. Μειώθηκαν οι κλοπές, οι εγκληματικές ενέργειες, αυξήθηκαν οι συλλήψεις για ναρκωτικά, οι έλεγχοι και μειώθηκαν σημαντικά τα τροχαία ατυχήματα.

Και αυτό παρά την μικρή, σχετικά με τις ανάγκες, αστυνομική δύναμη και τα προβλήματα σε οχήματα και μέσα.

Ο αστυνομικός Διευθυντής ανέφερε στον βουλευτή το γεγονός ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων και όσον αφορά τις γενικές πολιτικές για την αποτελεσματικότητα της αστυνομίας όσο και της ορθής εφαρμογής τους από τους αξιωματικούς και αστυφύλακες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας.

Ο βουλευτής τέθηκε στην διάθεση του Διοικητή για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί για την ορθότερη και αποτελεσματικότερη εκτέλεση των καθηκόντων του.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…