Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Σηφάκης επισκέφτηκε τη νέα μονάδα τεχνητού νεφρού την οποία χαρακτήρισε " στολίδι της Δημόσιας Υγείας στην Πέλλα"


Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση της μονάδας

Μαζί του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χρήστος Σμίας , ο πρόεδρος του συλλόγου Νεφροπαθών Βασίλης Μίσκος και ο Διευθυντής της μονάδας Σωτήρης Βασιλείου.

Ο βουλευτής δήλωσε: « Η νέα Μονάδα τεχνητού νεφρού είναι ένα στολίδι στις δομές Δημόσιας Υγείας στην Πέλλα. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

Η σχέση ποιότητας – κόστους για την κατασκευή της ήταν η καλύτερη δυνατή. Κάναμε ότι δεν έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις με δεδομένη την πολιτική μας κατεύθυνση για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Τέτοιες στιγμές αισθάνεσαι δικαίωση και παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις να υπερασπίζεσαι και να παλεύεις για τον κόσμο που σε εμπιστεύτηκε και για όλη την Πέλλα.

Το επόμενο ραντεβού μας στα εγκαίνια της μονάδας από τον Υπουργό Ανδρέα Ξάνθο ή τον Αναπλ. Υπουργό Παύλο Πολάκη ( που συνέβαλε σημαντικά στην χρηματοδότηση και στην αντιμετώπιση γραφειοκρατικών εμποδίων για το συγκεκριμένο έργο) πολύ σύντομα.

Θα συνεχίσουμε με την αντικατάσταση των μηχανημάτων αιμοκάθαρσης.

Επόμενος σταθμός η εγκατάσταση των αξονικών τομογράφων στα Νοσοκομεία Έδεσσας ( σε τρείς μήνες) και Γιαννιτσών ( θα δημοπρατηθεί πιθανότατα μέσα στον Μάιο) και η επέκταση και πλήρης εκσυγχρονισμός των επειγόντων (ΤΕΠ)».

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χρήστος Σμίας σε δηλώσεις του τόνισε την μεγάλη σημασία της μετεγκατάστασης της μονάδας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις για την βελτίωση της θέσης των νεφροπαθών αλλά και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Αντίστοιχες δηλώσεις έγιναν και από τον πρόεδρο του συλλόγου νεφροπαθών Βασίλη Μίσκο που δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του για την εξέλιξη.

Ο Διευθυντής της Μονάδας γιατρός Σωτήρης Βασιλείου δήλωσε : « Επιτέλους ένα όνειρο έγινε πράξη. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται κατά 90% στον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη. Φυσικά και στην Διοίκηση του Νοσοκομείου και στον Δήμο Έδεσσας».
sifne


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Είπα και γω δεν θα βγάλουν ανακοίνωση και φωτογραφία έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοσο ζορι τραβας; οι δικοι σου εβγαζαν φωτογραφιες οταν το μονο που εκαναν ειναι να διαλυουν την Πελλα και τωρα σε πειραξε;
      Αν δεν παει ο Σηφακης εκει που το εργο ξεκινησε και τελειωσε απο αυτον και ολοι το αναγνωριζουν ποιος θα παει;
      Γιατι δεν βγαζει ανακοινωση ο βουλευτης της ΝΔ οτι αυτοι το εκαναν και αυτο; περαστικα σου

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΣΙΦΑΚΗ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ, ΑΒΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΙΩΝ, ΘΑ ΜΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΩ ΚΛΥΤΕΡΑ Ο ΣΗΦΗΑΚΗΣ.
      ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΩΣ ΤΟΠΟΣ.

      Υ.Γ ΑΝΑΜΕΝΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.
      ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΑ

      Διαγραφή
    4. Απορώ γιατί το γραφείο Σηφάκη απαντάει ως ανώνυμος ποιο έργο ξεκίνησε ο Σηφάκης έλεος το παρουσιάζεται σαν να το έκανε δωρεά από την τσέπη του έλεος πια μόνο για φωτογραφίες είστε

      Διαγραφή
    5. Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ,ΗΡΕΜΗΣΕ 1,35 ΜΜ

      Διαγραφή
  2. Ωραια η φωτογραφια.... Ομως οι νεφροπαθεις μονοι τους κανουν αιμοκαθαρση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σηφακη 1.35Μ.Μ. αυτο ηταν προγραμματισμενο να γινει το πρώτο 3μηνο του 15 υπαρχει ανακοινωση στου Τζαμτζη. και μετα 3.5 χρονια καθυστεριση εχεις μεγαλο θρασος. ζητα συγνωμη που σε πιασανε με την γιδα στην πλατη με το μεγαλο ψεμα για το φυσικο αεριο και μετα μιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.