Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών για την χρηματοδότηση της ανακατασκευής του αεροδιαδρόμου στο ανεμοδρόμιο Παναγίτσας


Συνεργασία Θεοδώρας Τζάκρη και Δημάρχου Έδεσσας με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών για την χρηματοδότηση της ανακατασκευής του αεροδιαδρόμου στο ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Μεταφορών και Προέδρου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στο ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας

Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Αθ. Βούρδα στο Υπουργείο Μεταφορών, στην οποία συζητήθηκε ο τρόπος χρηματοδότησης για την ανακατασκευή του αεροδιαδρόμου στο ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας.

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε η υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Έδεσσας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) για την ένταξη του έργου από τον Δήμο Έδεσσας στον Άξονα 7 του Προγράμματος του ΥΜΕΠΕΡΑΑ που αφορά τις αερομεταφορές.

Να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο έργο της ανακατασκευής του αεροδιαδρόμου στο ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας έχει εκπονηθεί ήδη τεχνική μελέτη από τον Δήμο, η οποία έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε ακόμη μετά την Πρωτομαγιά ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών κ. Βούρδας και ο Πρόεδρος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) κ. Κ. Λιντζεράκος συνοδευόμενος από μηχανικούς της ΥΠΑ να επισκεφτούν το ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας για την επιθεώρηση του αεροδρομίου και την επιτόπια εξέταση όλων των τεχνικών ζητημάτων.

Τέλος ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών ανέθεσε ήδη στην νομική υπηρεσία του Υπουργείου Μεταφορών την διερεύνηση του τρόπου κατάρτιση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Έδεσσας και της ΥΠΑ και τους όρους που πρέπει αυτή να περιλαμβάνει.

Η κ. Τζάκρη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή, καθώς η υλοποίηση της ανακατασκευής του αεροδιαδρόμου στο ανεμοδρόμιο Παναγίτσας θα συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας Καϊμάκτσαλαν, στον Άγιο Αθανάσιο και στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Βεγορίτιδας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Γιαννου εχασες απο λαθος σου στο διασυνοριακο την χρηματοδοτηση του αεροδιαδρομου και τωρα ψαχνεσαι με αυτην που δεν εχει ουτε τσιπα τοσα χρονια να δουλευει τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαθαινει διπλα της και αυτος για να δουλευει τους εδεσσαίους.
      φυσικα αυτο ειναι κατι ευκολο και δεν χρειαζεται ιδιαιτερη προσπαθεια

      Διαγραφή
    2. Εννιά χρόνια δήμαρχος και δεν έχει κάνει τίποτε εδώ για την Βεγορίτιδα. Μόνο φωτογραφίες έβγαζε με τον Γανιώτη. Τρέχει τώρα προεκλογικά μήπως και περισώσει κάτι. Θα φάει όμως τέτοιο μαύρο που δεν τον φαντάζεται. Από την αρχή στη σκιά του Μουράτογλου ήταν και έκανε ότι εκείνος του έλεγε. Έκανε για χάρη του Μουράτογλου το Κλεισοχώρι μικρό Παρίσι και για την έδρα του άλλοτε δήμου και τα γύρω χωριά τίποτε. Τώρα σαν τελευταία προσπάθεια τρέχει πίσω από φιλοκυβερνητικούς βουλευτές μήπως και πετύχει κάτι και για την Βεγορίτιδα. Όμως πλέον όλοι εδώ στην Άρνισσα γνωρίζουμε το πολιτικό του ανάστημα.

      Διαγραφή
  2. Ξυπνα τον ντορκα .Ξυπνα τον βουλιαζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.