Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστολή δέκα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (μεταξύ των οποίων και ο Γ. Σηφάκης) κατά της αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια


Την απόσυρση της διάταξης για την ανάδοχη και από ομόφυλα ζευγάρια ζητούν με επιστολή τους προς την αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαρία Φωτίου δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Η πρωτοβουλία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Ουρσουνίδη και μεταξύ αυτών που υπογράφουν είναι ο Γιάννης Σηφάκης, ο Γιάννης Μιχελογιαννακης, ο οποίος είχε ταχθεί με δηλώσεις του κατά του νομοσχεδίου, καθώς και οι Μπόλαρης, Ντζιμάνης, Βέττας, Παραστατίδης και Γεννιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κείμενο πρόκειται να σταλεί και στο Μαξίμου.
Οι βουλευτές επικαλούνται ότι κατά την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις πως δε θα άνοιγε ο δρόμος της τεκνοθεσίας και συνεπώς υποστηρίζουν ότι θα κατηγορηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για ανακολουθία.
Το νομοσχέδιο πάντως δεν αναφέρεται σε υιοθεσία, αλλά τεκνοθεσία. Η δε κ.Φωτίου έχει δηλώσει πως δεν γίνεται να αποκλειστούν τα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης από ένα δικαίωμα που έχουν τα ετερόφυλα ζευγάρια που έχουν προβεί σε αυτή τη διαδικασία.
Το θέμα θα συζητηθεί αύριο το μεσημέρι στη μία σε διευρυμένη σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Κάποιοι ψάχνουν ψηφουλάκια, Γιάννη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόοδος ανάπτυξη Σύριζα μετά κλαίμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη Μακεδονια την καταπιαν... στα ομοφυλα ζευγαρια τους επιασε η ευαισθησια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θέλουν να δείξουν στα πρόβατα(3-5%δεν είναι παραπάνω οι ορίτζιναλ συριζα ) τους ότι έχουν αριστερές καταβολές μπράβο Σηφακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το μπράβο το παίρνω πίσω κλασική κολοτουμπα πάλι....

      ''Μπορεί ο κατάλογος με τους βουλευτές που διαφωνούν με την υιοθεσία τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια να μειώθηκε από τους 10 στους 7, ωστόσο ο αριθμός παραμένει μεγάλος και προκαλεί προβληματισμό στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρόκειται για τους βουλευτές:
      Γεωργία Γεννιά, Γιάννη Καραγιάννη, Γιώργο Ντζιμάνη, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Δημήτρη Βέττα, Γιώργο Ουρσουζίδη, Πέτρο Κωνσταντινέα....''


      Διαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΗΦΑΚΗ ,ΠΟΛΥ ΗΘΟΣ !ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.