Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κίνηση Δημοτών Έδεσσας «Ίων Δραγούμης»: Χορεύουμε για την Μακεδονία στην Αμφίπολη


Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 2 μ.μ. η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτι-στικών Συλλόγων Μακεδόνων» (www.popsm.gr) διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίπολης, την «3η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων / Χορεύουμε για την Μακεδονία στην Αμφίπολη», έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης.

Η Κίνηση Δημοτών Έδεσσας «Ίων Δραγούμης», ιδρυτικό μέλος της Ομοσπον-δίας, έχει ναυλώσει λεωφορείο για να διευκολύνει την μετάβαση συλλόγων με χο-ρευτικά αλλά και μεμονωμένων ατόμων στην Αμφίπολη.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 8 το πρωί της Κυριακής 20 Μαΐου 2018 από την Έ-δεσσα και η επιστροφή περίπου στις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας. Το κόστος συμμετοχής είναι δέκα ευρώ ανά άτομο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Πριβαρτιτσάνης Πέτρος 6977319455

(Πρόεδρος Κίνησης Δημοτών Έδεσσας «‘Ίων Δραγούμης»)

Γιουματζίδης Δημήτριος 6977254045

(Γραμματέας Κίνησης Δημοτών Έδεσσας «Ίων Δραγούμης», Αντιπρόεδρος για την Δυτική Μακεδονία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων)


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.