Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κίνηση Δημοτών Έδεσσας «Ίων Δραγούμης»: Χορεύουμε για την Μακεδονία στην Αμφίπολη

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 2 μ.μ. η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτι-στικών Συλλόγων Μακεδόνων» (www.popsm.gr) διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίπολης, την «3η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων / Χορεύουμε για την Μακεδονία στην Αμφίπολη», έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης.

Η Κίνηση Δημοτών Έδεσσας «Ίων Δραγούμης», ιδρυτικό μέλος της Ομοσπον-δίας, έχει ναυλώσει λεωφορείο για να διευκολύνει την μετάβαση συλλόγων με χο-ρευτικά αλλά και μεμονωμένων ατόμων στην Αμφίπολη.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 8 το πρωί της Κυριακής 20 Μαΐου 2018 από την Έ-δεσσα και η επιστροφή περίπου στις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας. Το κόστος συμμετοχής είναι δέκα ευρώ ανά άτομο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Πριβαρτιτσάνης Πέτρος 6977319455

(Πρόεδρος Κίνησης Δημοτών Έδεσσας «‘Ίων Δραγούμης»)

Γιουματζίδης Δημήτριος 6977254045

(Γραμματέας Κίνησης Δημοτών Έδεσσας «Ίων Δραγούμης», Αντιπρόεδρος για την Δυτική Μακεδονία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων)


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…