Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Επίσκεψη Υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη στην Πέλλα


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 16-4-2018 ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης και ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/βάθμιας - Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ανανιάδης θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στην Πέλλα για το θέμα της επίλυσης του κτιριακού προβλήματος του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών και την μουσική παιδεία, καθώς και για τα θέματα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της ειδικής αγωγής.

Θα επισκεφτούν το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών, το σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ Γιαννιτσών (1ο και 2ο ΕΠΑΛ – Εσπερινό ΕΠΑΛ και Εργαστηριακό Κέντρο και ΙΕΚ), το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Σκύδρας, το σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ Έδεσσας Εργαστηριακό Κέντρο Έδεσσας - ΙΕΚ Έδεσσας και το σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ Αριδαίας - Εργαστηριακό Κέντρο Αριδαίας και ΙΕΚ Αριδαίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Εδώ στη Μακεδονία θα σχολιάσει κάτι αρνητικο για ΠΑΟΚ και Σαββίδη όπως εκανέ πριν λίγες μέρες αλλού ή θα έρθει με ασπρόμαυρο κασκόλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.