Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγωδία στον Καναδά: Πολύνεκρο τροχαίο με ομάδα εφήβων χόκεϊ


Δεκατέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε στον Καναδά με λεωφορείο στο οποίο επέβαινε ομάδα εφήβων χόκεϊ, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα την αστυνομία.

Άλλοι 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τρεις σοβαρά, στη σύγκρουση μεταξύ του λεωφορείου και ενός ημι-ρυμουλκούμενου οχήματος που σημειώθηκε σε εθνική οδό η οποία διέρχεται από αγροτική περιοχή στη δυτική επαρχία Σασκάτσουαν.

Το λεωφορείο μετέφερε την ομάδα εφήβων χόκεϊ του Χάμπολντ, τους Broncos, που μετέβαινε σε τουρνουά, σύμφωνα με την εφημερίδα Saskatoon StarPhoenix.

"Έχουμε συγκλονιστεί από την απίστευτη απώλεια που μας έπληξε", δήλωσε ο πρόεδρος της λέσχης Humboldt Broncos, Κέβιν Γκάρινγκερ, μιλώντας στο καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε σχεδόν 28 χλμ. βόρεια του Τίσντεϊλ, στην εθνική οδό 35.

Η ομάδα Broncos αποτελείται από 24 παίκτες, όλοι Καναδοί, ηλικίας 16 έως 21 ετών.

"Είναι ένα φρικτό δυστύχημα", δήλωσε ο Ντάρεν Οπ, πρόεδρος των Nipawin Hawks, της ομάδας που θα αντιμετώπιζε τους Broncos.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό εξέφρασε την οδύνη του: "Δεν μπορώ να διανοηθώ τί περνούν αυτοί οι γονείς, η καρδιά μου είναι σε κάθε άνθρωπο που επλήγη από αυτή την φρικτή τραγωδία στην κοινότητα του Χάμπολντ και πέρα από αυτήν", έγραψε στο Twitter. 
ΑΜΠΕ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.