Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Β. Αποστόλου για τις αποζημιώσεις ροδακινοπαραγωγών: Οι πληρωμές θα γίνουν άμεσα, αλλά μετά τους διασταυρωτικούς ελέγχους μέχρι το τέλος Μαΐου


Μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, με βουλευτές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας και Πέλλας, για τις πληρωμές των αποζημιώσεων των ροδακινοπαραγωγών, που επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου του 2017, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι πληρωμές θα γίνουν άμεσα, αλλά μετά τους διασταυρωτικούς ελέγχους, που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαΐου. Σημειώνεται, επίσης, ότι για την απώλεια του εισοδήματος της συγκεκριμένης περιόδου, εφόσον υπάρχει σχετική τεκμηρίωση, θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα κάλυψής της».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ,Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ,ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ,ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ!!!
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ;

      Διαγραφή
  2. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ
    ΕΜΠΑΡΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.