Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατασκευή υδρευτικών δικτύων για την ύδρευση της πόλης της Αριδαίας


Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Δίνουμε λύση σε ένα πρόβλημα ζωτικής σημασίας για τον Δήμο Αλμωπίας»

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Π.Ε. Πέλλας και Δήμου Αλμωπίας για την κατασκευή υδρευτικών δικτύων για την ύδρευση της πόλης της Αριδαίας

Μετά από εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά και τη συνεπικουρία του Περιφερειακού Συμβούλου Πέτρου Ζέρζη εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας και του Δήμου Αλμωπίας για το έργο «Κατασκευή υδρευτικών δικτύων για την ύδρευση της πόλης της Αριδαίας». Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 74.300,00 € και θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθανασιάδου – Αηδονά δήλωσε σχετικά: «Μετά από συντονισμένες ενέργειες καταφέραμε και ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια προωθώντας σε μικρό χρονικό διάστημα τις απαιτούμενες διαδικασίες για το έργο της κατασκευής υδρευτικών δικτύων για την ύδρευση της πόλης της Αριδαίας. Με τη σύναψη της προγραμματικής σύμβασης ξεκινά ένα πολύ σημαντικό έργο προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα υδροδότησης της Δ.Κ. Αριδαίας. Η Π.Ε. Πέλλας ανταποκρίθηκε θετικά και ουσιαστικά λύνοντας ένα πρόβλημα που αφορά το δημόσιο αγαθό του νερού που όλοι μας γνωρίζουμε τη σημασία του στην καθημερινότητά μας».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η Περιφέρεια; αποκλείεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή
    Παλι θα σκάψουν δρόμους
    Πάλι χώματα
    Παλι τα ίδια
    Μα πόσο γελοίοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.