Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Αποκατάσταση και ανάδειξη του ιστορικού σιδηροδρομικού σταθμού Ντεκοβίλ στη Σκύδρα (φωτο)



Επίσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΓΙΑΟΣΕ Αθανάσιου Σχίζα στον σταθμό της Σκύδρας παρουσία των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας και της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου

Η ΓΑΙΟΣΕ θα αναλάβει την μελέτη και την χρηματοδότηση της αποκατάστασης και ανάδειξης του ιστορικού κτιρίου μετά από συνεννόηση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταφορών Θανάση Βούρδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΑΙΟΣΕ, συνοδευόμενος από τον Βασίλη Διαμαντάκη Πολιτικό Μηχανικό Επιθεωρητή Βόρειας Ελλάδας της ΓΑΙΟΣΕ επιθεώρησε τους χώρους και ανέφερε στους βουλευτές και την Δήμαρχο τον οδικό χάρτη για την εκπόνηση της μελέτης και της χρηματοδότησης.

ΟΙ βουλευτές μαζί με ην Δήαμρχο θα επισκεφθούν τις επόμενες μέρες τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΟΣΕ στην Αθήνα για τις περαιτέρω ενέργειες.

Η δήμαρχος ζήτησε ακόμη την παραχώρηση στον Δήμο του παλιού ιστορικού κτιρίου απέναντι από τον Σταθμό για ένταξη της αξιοποίησης του σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ακόμη αιτήθηκε την παραχώρηση βαγονιών για αξιοποίηση τους μέσα στην πόλη. 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΘΆΛΑΣΣΑ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ ΕΣΎ ΤΟ ΒΙΟΛΊ ΒΙΟΛΑΚΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΤΗΝ ΔΏΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΛΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΝΤΡΟΠΉ ΣΥΝΕΧΏΣ ΓΡΆΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΆΖΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΤΡΕΜΕΙΣ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ.Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ .ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΑΤΑΚΙ Ε ΓΑΤΑΚΙ.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ;ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ,ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ;ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΛΥΣΑΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ,

      Διαγραφή
    3. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ,ΝΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ .

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.