Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έτοιμη η Αριδαία για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Άρσης Βαρών


Η Αριδαία είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πλούσιο θέαμα και συναγωνισμό από τη νέα γενιά αθλητών και αθλητριών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών πιστή στις διακηρύξεις της για αποκέντρωση του αθλήματος των δυνατών δίνει για άλλη μια φορά ψήφο εμπιστοσύνης στις οργανωτικές ικανότητες της περιφέρειας και ιδιαίτερα της Αριδαίας η οποία συχνά – πυκνά φιλοξενεί διοργανώσεις Aρσης Bαρών.

Άλλωστε διατηρεί και υψηλή αγωνιστική παράδοση στο άθλημα μας.

Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών, ο Δήμος Αλμπωπίας με την στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ πολύτιμη είναι η συνεργασία των Εθνικών χορηγών της ΕΟΑΒ: Ομιλος Εταιριών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Cosmote και Bread Factory.

Παράλληλα η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών με την οργανωμένη προβολή των Πανελληνίων πρωταθλημάτων στοχεύει στην ανάδειξη της ομορφιάς του Δήμου Αλμωπίας. Οι 250 αθλητές και αθλήτριες, καθώς οι προπονητές και οι συνοδοί τους θα έχουν άλλωστε την ευκαιρία να επισκεφτούν το βυζαντινό κάστρο της Χρυσής που χρονολογείται από τον 8ο αιώνα, καθώς και το χωριό Λουτράκι με τα περίφημα ιαματικά λουτρά Πόζαρ.

Με αυτό τον τρόπο όλοι όσοι ανήκουν στην «οικογένεια» της Αρσης Βαρών θα γίνουν πρεσβευτές της περιοχής και θα προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές και τη φιλοξενία του Δήμου Αλμωπίας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.