Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Σκύδρας για τον κόμβο γηπέδου Σκύδρας (Σεβαστειανών): Η ανακοίνωση της ΠΕ Πέλλας με δικαιώνει απόλυτα


Με αφορμή τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας κι σχετίζονται με τον κόμβο του γηπέδου Σκύδρας, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε τα εξής:

Ως Δήμαρχος Σκύδρας με την ανάληψη των καθηκόντων μου, τον Σεπτέμβριο του έτους 2014, ζήτησα τη λύση του προβλήματος από την υπεύθυνη των αρμοδίων υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας Κατερίνα Ξηρού, με την οποία συζητούσα το θέμα, όπως και με τον τότε Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Θεοδωρίδη. Ακολούθησαν επανειλημμένες επαφές και αιτήματα για την κατασκευή κόμβου, ευθύνης και αρμοδιότητας της Περιφέρειας, φθάνοντας ξανά μέχρι τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, από τον οποίο ζήτησα και επέμενα στην κατασκευή κόμβου. Επειδή όμως σε σύσκεψη που έγινε με τις αρμόδιες υπηρεσίες διαπιστώθηκε ότι απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα για την κατασκευή κόμβου, λόγω των απαιτούμενων απαλλοτριώσεων, ζήτησα την άμεση λύση με την τοποθέτηση φαναριών , διότι δεν μπορούμε να παρακολουθούμε το πρόβλημα και να περιμένουμε μετά από πολλά χρόνια την κατασκευή του κόμβου!!

Το δημοσίευμα αποδεικνύει ότι με την τοποθέτηση φαναριών, ζήτησα την παράλληλη εκκίνηση της διαδικασίας για την κατασκευή κόμβου! Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με δικαιώνει απόλυτα, φέρνει στο φως τις μοναδικές αλήθειες και βεβαίως εκθέτει ανεπανόρθωτα τους εμπαθείς συκοφάντες, που εμφανίζουν τη μισή αλήθεια και παραπληροφορούν τους Δημότες και φυσικά τους αγαπητούς Τοπικούς Συμβούλους, που πικραμένοι και απομονωμένοι παρακολουθούν το έργο μας και την αποκάλυψη των αληθειών , παρά τις δικές τους συκοφαντίες και τα δικά τους ψεύδη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.