Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Προχωράει ο σχεδιασμός των αθλητικών έργων σε Κολυμβητήριο Έδεσσας, Προπονητήριο Άρνισσας και γήπεδο Αριδαίας


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με ενημέρωση που είχε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στον φετινό προϋπολογισμό (2018) του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού θα υπαχθούν τα εξής έργα:

1) Το έργο της αναβάθμισης του εξοπλισμού του Κολυμβητηρίου Έδεσσας, συνολικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

2) Το έργο «Ανακατασκευή Γηπέδου Αριδαίας με φυσικό χλοοτάπητα», προϋπολογισμού 84.000 ευρώ, το οποίο αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες λειτουργίας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Αριδαίας και αποτελεί την έδρα του Ιστορικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου «Αλμωπός». Η κ. Τζάκρη είχε καταθέσει από τις αρχές του χρόνου στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Τεχνική Μελέτη και Τεχνικό Δελτίο Έργου (Τ.Δ.Ε.) που εκπόνησε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου Αλμωπίας και της προσκόμισε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, στα οποία προτείνονται μια σειρά από παρεμβάσεις.

3) Το έργο της ανέγερσης του κλειστού Γυμναστηρίου - Προπονητηρίου Άρνισσας, συνολικού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, στον οποίο ο Δήμος Έδεσσας θα συμμετάσχει σε ποσοστό 25% επί του συνολικού προϋπολογισμού. Την τεχνική μελέτη για την κατασκευή και τα Τεύχη Δημοπράτησης του κλειστού Γυμναστηρίου - Προπονητηρίου Άρνισσας έχουν καταθέσει η κ. Τζάκρη με τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου από τον Δεκέμβριο του 2017.

Υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αποφασίστηκε να τεθεί ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμωπίας ''Αγγελής Γάτσος" που θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας εφόσον εντάσσεται στην φιλοσοφία για την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους στη νεολαία που προάγει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ξαναζεσταμενο φαγητο ανοστο. ποσες φορες το ανακοινωσες. εχεις κουρασει. οπως και αλλη η ανακοινωση σου με τον Απόστολου με τις συμβασεις με το συμπιρινο απο την πολη ερχομαι...
    πήγατε ολοι οι βουλευτες του ΣΡΙΖΑ για τις βροχοπτωσεις και εμπαργκο και συ περι αλλων.....αν αυτο δεν ειναι ανεκδοτο τοτε τι ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα Γιαννιτσά κολυμβητήριο δεν ,, τίποτα,, δεν έχει παιδιά να ασχοληθούν με την κολύμβηση,,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξυπνα το γιαννου θοδωρα ξυπνα τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σσσσσσ. Ο Γιάννου κοιμάται. Κάνει βόλτες με το τρενάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.