Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας πάει θέατρο


Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η του Δήμου Σκύδρας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Θεατρική παράσταση « Η Κατάρα της Ίρμα Βέπ» του Charles Ludlam σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και πρωταγωνιστές τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Φάνη Μουρατίδη, την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 στην Μονή Λαζαριστών.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο Κ.Α.Π.Η Σκύδρας έως της 27/04/2018, και στο τηλέφωνο 2381082762.

Το έργο είναι μια απολαυστική σάτιρα που αντλεί από την κλασική δραματουργία, το μελόδραμα, την λογοτεχνία του φανταστικού, έως την παρωδία του κινηματογράφου των ταινιών τρόμου.

Το μεταφυσικό στοιχείο με την τραγική και ταυτόχρονα αστεία παρουσία του, οδηγεί στα άκρα τις έτσι και αλλιώς ακραίες καταστάσεις των ηρώων της ιστορίας. Το έργο είναι μια ευκαιρία για ρεσιτάλ ερμηνείας από δυο ηθοποιούς που πέρα από την ενσάρκωση των ρόλων τους καλούνται να εναλλάσσουν με φρενήρεις ρυθμούς….. πενήντα επτά αλλαγές κοστουμιών με ταχύτητα που αφήνει άναυδο τον θεατή.

Μια θεατρική περιπέτεια γέλιου, μεταφυσικής αγωνίας και ακραίου ερωτικού πάθους.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.