Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επέστρεψε η επίσημη αποστολή του Δήμου Έδεσσας από το Βιετνάμ (φωτο)



Ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του Δήμου Έδεσσας στο Βιετνάμ, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια με την Ασιατική χώρα. Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο επικεφαλής της αποστολής Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Δίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Χατζόγλου, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μαρούλα Κατσάρα Βλάχου και η δημοτική υπάλληλος κα. Μένια Καλούση.
Βασικός μοχλός και αφετηρία για την ανάπτυξη των σχέσεων του Δήμου Έδεσσας με το Βιετνάμ είναι η παρουσία του Χο Τσι Μινχ στην Έδεσσα κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα και πηγές.
Τα μέλη της αντιπροσωπείας του Δήμου Έδεσσας έκαναν πολύ σημαντικές επαφές ξεκινώντας από τη συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο Εξωτερικών του Βιετνάμ με τον Αντιπρόεδρο της UNESCO στη χώρα, με τον οποίο συζητήθηκε το θέμα της ανέγερσης μνημείου του Χο Τσι Μινχ στην Έδεσσα. Στη συνάντηση παρούσα ήταν και η Πρέσβης του Βιετνάμ στο Μεξικό, όπου έχει γίνει κάτι ανάλογο προς τιμή του «πατέρα» του Βιετναμέζικου έθνους!
Μεγάλη τιμή επεφύλαξαν οι Βιετναμέζικες υπηρεσίες στην αντιπροσωπεία μας, που συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πρωτεύουσας του Βιετνάμ, Ανόι, και στη συνέχεια με τον Δήμαρχο της πόλης του Χο Τσι Μινχ, πρώην Σαϊγκόν, που είναι η μεγαλύτερη πόλη και οικονομικό κέντρο της μεγάλης αυτής χώρας των 93 εκατομμυρίων κατοίκων περίπου.
Συνάντηση έγινε και με τη διοίκηση του Μουσείου Χο Τσι Μινχ, μέλη της οποίας είχαν επισκεφθεί την Έδεσσα, εδραιώνοντας έτσι τη σχέση συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του Μουσείου και του Δήμου Έδεσσας.
Βασικός στόχος των συνομιλιών ήταν η συνεργασία για την προσέλκυση αφενός μεν επισκεπτών που θα τιμήσουν την παρουσία του Χο Τσι Μινχ στην Έδεσσα και αφετέρου την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων για την προώθηση τοπικών προϊόντων, όπως είναι τα κεράσια Εδέσσης, στο Βιετνάμ.

Τέλος, η αντιπροσωπεία του Δήμου Έδεσσας επισκέφθηκε τη Νιγκ Αν, γενέτειρα πόλη του Χο Τσι Μινχ, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και συζήτησαν το ενδεχόμενο αδελφοποίησης των δύο πόλεων παρά τη μεγάλη διαφορά στο μέγεθος, καθώς η Νιγκ Αν έχει 2 εκατομμύρια κατοίκους περίπου.

Η επίσημη επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Δήμου Έδεσσας στο Βιετνάμ ανοίγει νέους δρόμους στη συνεργασία με την πολύ σημαντική αυτή ασιατική χώρα και ελπίζουμε ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο Δήμος Έδεσσας ευχαριστεί θερμά την Πρεσβεία του Βιετνάμ στην Αθήνα για την άριστη συνεργασία και την άψογη διοργάνωση του ταξιδιού της αντιπροσωπείας μας. Η διάθεση για συνεργασία είναι δεδομένη και θα οργανώσουμε από κοινού τα επόμενα βήματα για την περαιτέρω εδραίωση και ανάπτυξή της.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΚΑΛΟ !!!!!
    ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΝΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΜΗΣΕΙ ΩΣ ΠΟΛΗ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΣΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ. ΜΝΗΜΙΟ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ.
    ΚΑΛΟ!!!
    ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ. ΛΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΚΑΛΟ !!!!!
    ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΕΡΑΣΙΩΝ Κ.Λ.Π ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ.
    ΚΑΛΟ!!!!
    ΒΡΑΚΙ ΣΤΟΝ Κ@@@@ΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣ, ΤΟ ΜΝΗΜΙΟ ΤΟΥ ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν εξαιρέσεις το παλικάρι οι άλλοι 2 για γλάστρες πήγαν! και μάλιστα...γλάστρα με βασιλικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παλικάρι γιατί το εξαιρείς δηλαδή; συγγενής;;;;

      Διαγραφή
    2. για το κουρασμενο παλικαρι μιλας;
      τι μεροκαμτο σε εργοστασιο ή εργοσημο στα χωραφια χρειαζονται καποιοι..........
      αλλα ειπαμε ο............. λαος αποφασιζει

      Διαγραφή
    3. όχι αλλά έχει το κάτι παραπάνω απο τους άλλους είναι νέος με όρεξη δεν τον ξέρω προσωπικά

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ:
      ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
    5. Δεν κατάλαβες σαν νέος έχει όρεξη για δουλειά σαν όλους τους νέους σε σχέσει με έναν μεσήλικα ...Υ.Γ το τερμάτισες και κεφαλαία γράφουν οι αγράμματοι

      Διαγραφή
  3. ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑς ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΧΑΛΑΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θεός να μας φυλαει παιδιά .... Δεν υπάρχει λογική πλέον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΧΟΔΕΝΔΡΑ ΒΙΕΤΝΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για τα έξοδα θα μας πουν κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΠΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΕΙ Η ΛΑΜΠΑ

      Διαγραφή
    2. ΙΣΠΑΝΙΑ - ΒΙΕΤΝΑΜ - ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΑΚΟΥΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.