Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στις νέες της εγκαταστάσεις μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Έδεσσας


Ξεκινά την λειτουργία της από την ερχόμενη Δευτέρα 23 Απριλίου, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, στους νέους της χώρους, στο ισόγειο του Νοσοκομείου Έδεσσας.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας, Χρήστο Σμία, με τον οποίο επικοινωνήσαμε, η Μονάδα «μετακομίζει» από το υπόγειο στο ισόγειο, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 21-22 Απριλίου.

«Θα εργαστούμε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, ώστε όλα να είναι έτοιμα και να τεθεί σε πλήρη λειτουργία η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στις νέες εγκαταστάσεις της», τονίζει ο κ. Σμίας.

Ο εξοπλισμός θα μεταφερθεί στον ισόγειο χώρο του νοσοκομείου, όπου εγκαταστάθηκε πλέον και θα τεθεί σε λειτουργία η Μονάδα Αιμοκάθαρσης.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω Μονάδα αποτελεί τη μεγαλύτερη δημόσια στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς λειτουργεί σε τέσσερις βάρδιες και εξυπηρετεί 35 ασθενείς κάθε εβδομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι δυνατή πνοή στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας (νοσοκομειακή μονάδα Έδεσσας) έδωσε το πλέον σύγχρονο αιμοκαθαρτικό μηχάνημα (συνοδευόμενο από καρέκλα – πολυθρόνα για τους ασθενείς), το οποίο δώρισε πρόσφατα η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΗΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ, ΟΜΩΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΩΣ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς φύτρωσαν τα ιδιωτικά κεντρα; Ποιοί τα δημιούργησαν; Πώς ξαφνικά οι γιατροί οι διευθυντές έγιναν επιχειρηματίες; Γιατί το ιδιωτικό χρόνια τώρα υποκαθιστούν το δημόσιο που έχει και κοινωνικό χαρακτήρα και όχι μόνο εισπρακτικό όπως τα ιδιωτικά; Το κατάντημα της Ελλάδας οι γιατροί να αναδεικνύονται μέσω του δημοσίου νοσοκομείου και μετά να λειτουργούν σε βάρος του θυσαυριζοντας στην πλάτη του. Ας πάψουν να θριαμβολογουν οι βουλευτές και ας κρυφτούν καλύτερα γιατί δεν έχουν πρόσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.