Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο δημάρχου Έδεσσας στην Ελληνική Αστυνομία


Τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας απέτρεψαν τα χειρότερα στους βανδαλισμούς που πραγματοποίησε ομάδα νεαρών στο Κανναβουργείο.

Είμαι πεπεισμένος ότι η αποτελεσματικότητα και η συνέπεια της Ελληνικής Αστυνομίας ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και προστατεύουν την δημόσια περιουσία, που πρέπει να την αντιλαμβανόμαστε όλοι μας ως κοινή περιουσία!

Είναι σαφές ότι η Αστυνομία κάνει και θα συνεχίσει να κάνει καλά τη δουλειά της, προστατεύοντας τη δημόσια περιουσία και τις υποδομές που χρησιμοποιούμε ή ετοιμαζόμαστε να επαναχρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Αστυνομία και εύχομαι να έχουν πάντα επιτυχίες και να βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών.

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Εσύ Γιάννου πως το προστάτεψες? το σφράγισες και το βανδάλισαν και το μουσείο και το ασανσέρ. Για πιο λόγο ευχαριστείς, για την ανεπάρκεια σου. Από εσένα πρέπει να μας προστατέψει η αστυνομία που ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Άντε ξανά πάρε πρόγραμμα να ξανά ανοίξεις το κανναβουργείο εθνικέ ήρωα, ράβε ξήλωνε διαλύσατε την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε κάπως να φανεί σαν δήμαρχος και έγραψε ότι του κατέβηκε. Έτσι και αλλιώς πλέον η ουσία δε μετράει αλλά πόσο φαίνεται στα sites και στο facebook.

      Διαγραφή
  2. δημαρχε πλάκα μας κάνεις έχω φωτο από πέρσι που τα πάντα είναι σπασμένα μέσα ( στην αυλή και το αναψυκτήριο) τα πάντα διαλυμένα και οι 2 εξωτερικές πόρτες ανοικτές καμιά μερίμνα για τα πιτσιρίκια που και τότε έσπαγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.
    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΥΟ ΟΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΛΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η΄ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
    ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Η ΕΛ.ΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ""ΑΥΣΤΗΡΗ'' ΑΣΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ, ΕΙΣΟΔΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν το.έχεις προσέξει, δεξια και αριστερά υπάρχει πινακίδα που λέει οτι είναι πάρκιγκ οχημάτων αστυνομίας.
    Τέρμα κάτω έχει πάρκιγκ για δυκικλα,και μπροστά από αυτά έχει μια δυο θέσεις μονίμων κατοίκων.
    Το να διασχισεις κάθετα τον δρόμο και να βγεις στον πεζόδρομο απαγορεύεται.
    Το σκεπτικό σου ποιο είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι πολιτικές δηλώσεις, όπως αυτή η δημόσια ευχαριστία, για ένα ήσσονος σημασίας γεγονός που αφορά παραβατικότητα ανηλίκων εκπλήσσει. Βεβαιώνει περίτρανα ότι η λήψη μέτρων προστασίας του χώρου και όχι αστυνόμευσης είναι πέρα για πέρα ανεπαρκής. Ότι έχει βανδαλισθεί, αφαιρεθεί είναι περιουσία των πολιτών και οφείλει η Δημοτική Αρχή να τους ενημερώσει σχετικά. Δυστυχώς όμως, αναφέρομε σε ένα γεγονός, υπήρχε εκεί ένα ασανσέρ για την επισκεψημότητα τουριστών στον ευρύτερο χώρο των Καταρρακτών, το οποίο χρόνια τώρα δεν λειτουργεί. Ας σοβαρευτούν επιτέλους εκεί στο Δήμο και ας σταχυολογούν πάντοτε πότε και σε ποιες περιπτώσεις εκφράζονται ευχαριστίες. Τα δελτία τύπου δεν είναι αναρτήσεις του F/B κύριε Δήμαρχε, που υπογράφετε το έγγραφο και φυσικά δεν χρειάζεται να περιλαμβάνουν τέτοια έγγραφα τυχόν μικροπαραβατικότητα νεαρών που είναι τα παιδιά όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.