Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ελεονώρα Αντωνιάδου: Αν και μπήκε στη ζωή της το... «τατουάζ» είναι κολλημένη με το θέατρο η Εδεσσαία ηθοποιός!


Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη δραματική σειρά «Το κάρμα» του ΑΝΤ1, το 2009. Έκτοτε, ερμήνευε θεατρικούς ρόλους, απέχοντας από την Τν. Μέχρι που στη ζωή της μπήκε το «Τατουάζ».

Ο λόγος για την συντοπίτισσά μας ηθοποιό Ελεονώρα Αντωνιάδου, η οποία γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1989 στην Έδεσσα και έζησε εκεί για 17 χρόνια. Όταν αποφοίτησε από το 2ο ΓΕΛ Έδεσσας αποφάσισε να σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη, στη Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου. 

Πήρε το πτυχίο της και στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα, όπου άρχισε να εργάζεται απευθείας σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, ταινίες μικρού μήκους και τηλεοπτικές σειρές όπως "Κάρμα (2009)" στον ΑΝΤ1 και "Το τατουάζ (2017)" στον Alpha.

Από συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής»:

Είστε επιλεκτική στις τηλεοπτικές σας εμφανίσεις;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα ποτέ μου δουλειά στην τηλεόραση. Η πρόταση για το "Τατουάζ" ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή για εμένα. Όταν διάβασα τα πρώτα επεισόδια και γυρίσαμε τον πιλότο, συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για μία ποιοτική δουλειά, που γίνεται με πολλή αγάπη από όλους μας».

Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ της Νικόλ;
«Είναι μία γυναίκα που έχει βυθιστεί στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θεωρεί ότι με τον ερχομό ενός παιδιού θα καλύψει το κενό που νιώθει μέσα της. Αν και είναι δυναμική και αποφασιστική τόσο στη δουλειά της όσο και στις φιλίες της, μέσα στο γάμο της έχει χάσει τον εαυτό της».

Μετά το σερί των προβλημάτων που την έπνιξαν, μπαίνει ο έρωτας στη ζωή της;
«Δίνει αγάπη. Έχει κατανόηση για τους ανθρώπους που είναι γύρω της. Αυτό της επιστρέφεται με ένα μαγικό τρόπο. Γνωρίζει, λοιπόν, έναν άνθρωπο που φέρνει το φως στη ζωή της»

Τι την ελκύει στον Στέφανο;
«Έχει ένα γήινο τρόπο σκέψης που τη συνεπαίρνει. Την προτρέπει να δει την ομορφιά της ζωής. Τη βάζει στη δική του καθημερινότητα, που είναι περιπετειώδης και πολύ πιο συναρπαστική από τη ζωή που είχε μέχρι τώρα».

Ο έρωτας, τελική, είναι ο πιο γλυκός εθισμός;
«Μπορεί να σε γλυκάνει, να σε απελευθερώσει, να βγάλει από μέσα σου την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, αλλά μπορεί και να σε κάνει κτητικό, ανασφαλή και ζηλιάρη. Εξαρτάται από  τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου».

Η Ελεονώρα και ο Ντάνος!
Πρόσφατα παραχώρησε η Ελεονώρα Αντωνιάδου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη.
Η ηθοποιός συζητιέται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, τόσο για τον ρόλο της στο Τατουάζ, όσο και για το φιλί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο που έγινε… viral!
Μετά την προβολή της ερωτικής σκηνής, η ίδια δέχτηκε δεκάδες μηνύματα στα social media. «Στην αρχή γελάσαμε πολύ γιατί ήταν το πρώτο του τηλεοπτικό φιλί. Οπότε, επειδή δεν είχε σχετική εμπειρία ρωτούσε πώς ακριβώς γίνεται όλο αυτό στην τηλεόραση για να είναι ενημερωμένος.
Ο Γιώργος έχει αυτό το καλό. Όταν δεν ξέρει κάτι, ρωτάει. Περπατήσαμε, λοιπόν, εκεί στις πέτρες, τα πόδια μας πονούσαν, ο Αντρέας μας έδινε οδηγίες και το φιλί βγήκε αβίαστα. Ο Γιώργος, πάντως, είναι πάρα πολύ προστατευτικός σαν άνθρωπος και πρόσεχε να μη ρίξει το βάρος του πάνω μου, γι’ αυτό και στήριζε όλο του το σώμα στον αέρα με τα χέρια του. Όσο για την ερώτηση “πώς φιλάει ο Ντάνος” πραγματικά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Σαν άνθρωπος φιλάει» είπε.
Όσο για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Ντάνο, η Ελεονώρα Αντωνιάδου δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς ξεκινούν όλες αυτές η φήμες. Ας πούμε, στο Instagram φτιάχνουν λογαριασμούς που μία υποστηρίζουν ότι ο Ντάνος τα έχει με την Κατερίνα Γερονικολού, μία ότι τα έχει με εμένα. Το σίγουρο είναι ότι αυτές οι ιστορίες δεν ισχύουν».
Είναι όμως ο Ντάνος παρ’ όλα αυτά ένας άντρας που θα μπορούσε να γοητεύσει την Ελεονώρα; «Για να είμαι ειλικρινής, επειδή δεν είμαι πολύ του γυμναστηρίου με τρομάζει ένα τόσο γραμμωμένο σώμα. Είναι όμως γεγονός ότι ο Ντάνος είναι ένας γοητευτικός άντρας και έχει ένα θεϊκό σώμα. Γούστα είναι αυτά».

Σύμφωνα με την espressonews.gr: 

Από μικρή ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός και τίποτα άλλο. Έπαιζε ερασιτεχνικά θέατρο από 10 χρόνων μέχρι και την τελευταία τάξη του λυκείου. Μόλις τελείωσε το σχολείο, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει θέατρο και να κάνει το πρώτο βήμα προς το όνειρο!

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Απόφοιτη της δραματικής σχολής «Σύγχρονο Θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος» Θεσσαλονίκης. Σεμινάρια κινησιολογίας με τους Alma-Kalma και τον Κώστα Φιλίππογλου.

Φιλοδοξίες: Να είναι σωστή στη δουλειά της, είτε αυτό είναι θέατρο είτε τηλεόραση και κινηματογράφος. Η αλήθεια είναι όμως πως έχει ιδιαίτερη αγάπη στο θέατρο.

Στιγμή αδυναμίας: Το άνοιγμα της αυλαίας στο θέατρο. Αν κάθεσαι στις μπροστινές θέσεις, ο αέρας που δημιουργείται φέρνει στο πρόσωπό σου τη μυρωδιά της σκηνής... Και στο τέλος μιας καλής παράστασης, η στιγμή που χειροκροτεί τους ηθοποιούς. Πάντα βουρκώνει...
Κολλημένη με... τη δουλειά, τους φίλους και την οικογένειά της. 

Συχνάζει: Είναι λίγο σπιτόγατα. Προτιμάει να έρχονται οι φίλοι της σπίτι, να παίζουν επιτραπέζια, να αράζουν και να βλέπουν ταινίες. Όταν όμως βγαίνει, πηγαίνει Ψυρρή, Πανόρμου και Γκάζι.

Ο ιδανικός άντρας: Να μη νιώθει ότι εγκλωβίζει τα θέλω της. Να είναι ειλικρινής, να έχει τρόπους και φυσικά να διαθέτει αυτό που λέμε «αίσθηση του χιούμορ». Δεν αντέχει τους ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.