Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ικανοποίηση ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών για την τοποθέτηση του πρωθυπουργού για την Προαστιακή Σιδηροδρομική Σύνδεση Θεσ/νίκης-Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών - Δ. Πέλλας εκφράζει την ικανοποίησή της για την πρόσφατη, και στα πλαίσια του 11ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την απαρχή της υλοποίησης ενός μείζονος σπουδαιότητας έργου υποδομής για το ν. Πέλλας, ενός πάγιου αιτήματος των κατοίκων του νομού μας, αυτό της Προαστιακής Σιδηροδρομικής Σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών.

Ενός έργου υποδομής το οποίο μαζί με την ολοκλήρωση του δρομολογηθέντα οδικού άξονα της νέας Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας μέσω των παρακάμψεων Χαλκηδόνας και Γιαννιτσών, θα αποτελέσει σημείο καμπής για τον επί δεκαετιών συγκοινωνιακό αποκλεισμό του ν. Πέλλας, ενός αποκλεισμού με άμεσες συνέπειες τόσο στην καθημερινότητα των κατοίκων του νομού μας όσο και στις αναπτυξιακές προοπτικές της ευρύτερης περιοχής στην αγροτοκτηνοτροφία, στη μεταποίηση, στο εμπόριο, στον τουρισμό, έναν αποκλεισμό τροχοπέδη στη βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη του ν. Πέλλας, της Κεντρικής Μακεδονίας, της χώρας μας.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών - Δ. Πέλλας χαιρετίζει και επικροτεί τις παρούσες Κυβερνητικές ενέργειες και δεσμεύσεις, δηλώνει δε, με πλήρες αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τις/ους συντοπίτισσες/ες μας, πως θα συνεισφέρει στο μέγιστο δυνατό βαθμό για την επιτυχή και αμεσότερη τελεσφόρηση των ανωτέρω έργων υποδομής.

Η Οργάνωση Μελών
ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…