Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, τη Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου 2018 κι ώρα 14:00΄, με τα εξής είκοσι τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1) Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή ποσού 6.238,35€ από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018.

2) Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018.

3) Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.

4) Επιστροφή ποσού σε συναλλασσόμενο ως αχρεωστήτως εισπραχθέν.

5) Διαγραφές δημοτικών τελών έτους 2018 και παλαιοτέρων ετών.

6) Ψήφιση πιστώσεων για τη διεξαγωγή της Ανθοέκθεσης 2018.

7) Οικονομικές ενισχύσεις ενδεών.

8) Οικονομική ενίσχυση Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου για τις ανάγκες του συσσιτίου.

9) Καθορισμός αρδευτικής περιόδου 2018 – Πρόσληψη υδρονομέων έτους 2018.

10) Έγκριση της αριθ.11/2018 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την εφαρμογή του ρυμοτομικού σχεδίου με την μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα στην επέκταση του οικισμού Σκύδρας στο Ο.Τ.Γ117 και ανάκληση των αριθ.304/2014 &305/2014 αποφάσεων Δ.Σ. (Τσιτλακίδης Παναγιώτης του Ιωσήφ).

11) Έγκριση της αριθ.4/2018 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τη συντέλεση προσκύρωσης στο Ο.Τ.63 και ανάκληση της αριθ.51/2013 απόφασης Δ.Σ. (Παπαδόπουλος – Ιορδανίδης).

12) Έγκριση της αριθ.10/2018 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την εφαρμογή του ρυμοτομικού σχεδίου με την μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα στην επέκταση του οικισμού Σκύδρας στο Ο.Τ.Γ119(Χατζηγεωργίου Γεώργιος).

13) Έγκριση της αριθ.39/2017 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την εφαρμογή του ρυμοτομικού σχεδίου για τη συντέλεση αποζημίωσης της ρυμοτομούμενης έκτασης στην επέκταση του οικισμού Σκύδρας στο Ο.Τ.Γ105(Γολσουζίδου Μαρία).

14)Άρση και επανεπιβολή ανακληθείσας ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης μεταξύ των Ο.Τ.60 και Ο.Τ.97 του οικισμού της Σκύδρας σε συμμόρφωση της αριθ.156/2011 απόφασης Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας.

15)Τροποποίηση μελέτης του έργου «Κατασκευή δεξαμενών στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σκύδρας».

16)Έγκριση παράτασης περαίωσης του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Αρσενίου».

17) Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Δάφνης, Λιποχωρίου, Πετριάς Δήμου Σκύδρας».

18) Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. για το έργο «Ενδοδημοτική οδοποιία».

19) Δωρεάν παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλυβίων στους αθλητικούς συλλόγους ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ,& ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

20) Δωρεάν παραχώρηση του ανοιχτού δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Σκύδρας στον αθλητικό σύλλογο ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

21) Θεώρηση αδειών επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου εμπορίου (λαϊκών αγορών) Δήμου Σκύδρας.

22) Θεώρηση αδειών επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου εμπορίου (πλανόδιο εμπόριο) Δήμου Σκύδρας.

23) Υποβολή αιτήματος στο Δασαρχείο Σκύδρας για χορήγηση ξυλοκατασκευών από το Δασικό Εργοστάσιο Καλαμπάκας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Όταν λέμε (στο 23ο θέμα) "Δασαρχείο Σκύδρας" τί ακριβώς εννοούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…