Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Χ. Πορτοκαλίδης απαντά στη Δήμαρχο Σκύδρας για τον κόμβο του γηπέδου


Αγαπητοί μου συνδημότες ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ χρόνια πολλά με υγεία!

Αγαπητή μου

Για μια ακόμη φορά εδώ και πάνω από 3 ½ χρόνια, προσπαθείς να αποτάξεις από πάνω σου ευθύνες που σου αναλογούν, σε άπαντα τα θέματα που αφορούν τον Δήμο μας.

Η φθηνή αυτή λογική του “όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από μένα” που έχεις, σε μειώνει σαν Δήμαρχο και φυσικά σαν άτομο της κοινωνίας!

Στο σημαντικό θέμα του κόμβου καρμανιόλα του γηπέδου της Σκύδρας, πάλι ακολουθείς την ίδια τακτική, προσβάλοντας όλους εμάς που αγωνιούμε για να μην έχουμε θύματα σ΄ εκείνο το σημείο.

Πολλές και σημαντικές είναι οι ευθύνες σου και συ το γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά δυστυχώς θέλεις να πετάξεις από πάνω σου το καυτό θέμα του κόμβου.

Μία ολόκληρη εβδομάδα κρυβόσουν περιμένοντας την ανακοίνωση της τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας. Για να θριαμβολογήσεις ότι κατάφερες να διεκδικήσεις φανάρια για τον κόμβο. Μετά από 3 ½ χρόνια πάλι καλά που θυμώσουν το όνομα της αρμόδιας υπαλλήλου της περιφέρειας.

Το κοινό αίσθημα για το πως αντιλαμβάνονται οι πολίτες του δήμου μας το μέγεθος της «επιτυχίας» σου, το περιέγραψε με τον καλύτερο τρόπο στο τελευταίο φύλλο της, η τοπική εφημερίδα PELLANEWS.

Αποδεικνύεται ότι οι επαφές που έκανες με τους αρμόδιους φορείς, όπως λες δυστυχώς δεν έφεραν το απαιτούμενο αποτέλεσμα, δηλαδή την κατασκευή του κόμβου.

Αυτό δείχνει αγαπητή μου ότι δεν σε υπολογίζει κανείς φορέας διότι δεν διαθέτεις το ειδικό βάρος ως Δήμαρχος για να διεκδικήσεις τα αυτονόητα.

Στις επαφές που έκανες με την Αντιπεριφερειάρχη κα Αθανασιάδου-Αηδονά την είπες την μισή αλήθεια. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ…….

Θα γίνω πιο σαφής

Δεν την ενημέρωσες ότι τον κόμβο καρμανιόλα, τον κατασκεύασε ο Δήμος Σκύδρας, ούτε φυσικά για την μελέτη του ΑΠΘ που αφορά όχι μόνο τον συγκεκριμένο κόμβο αλλά ακόμη δύο και την οποία μελέτη την έχει η υπηρεσία του Δήμου Σκύδρας κρυμμένη στα συρτάρια της……..η αξία της οποίας τότε πληρώθηκε κοντά στις 25.000Ε.

25.000Ε πληρώθηκαν από τους Δημότες για να μείνει η μελέτη αυτή στα συρτάρια της υπηρεσίας του Δήμου;

Γιατί δεν υλοποίησες την μελέτη αυτή την οποία πλήρωσε ο δημότης της Σκύδρας;

Γιατί δεν έδωσες την συγκεκριμένη μελέτη στην Αντιπεριφέρεια Πέλλας αφού την ευθύνη για τον κόμβο την έχει αυτή για να μην πληρώσουν νέα μελέτη οι φορολογούμενοι πολίτες της Πέλλας αλλά κυρίως για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις;

Γιατί δεν έδωσες την μελέτη αυτή στην δικηγόρο της συζύγου μου που σου την ζήτησε, τι φοβάσαι;

Απαιτούνται απαλλοτριώσεις ακούσαμε γενικώς και αορίστως.

Πόσα τετραγωνικά μέτρα άραγε και ποιους αφορούν;

Ήρθες σε κάποια συννενόηση με αυτούς; Τους ρώτησες μήπως θα ήθελαν να εξυπηρετήσουν την κατάσταση;

Εσύ που με κάθε ευκαιρία στηλιτεύεις τους πολίτες της Σκύδρας όταν απευθύνονται στην περιφέρεια για επίλυση θεμάτων αρμοδιότητας της, γιατί δεν ανάλαβες αυτή την υποχρέωση για να επιταχύνεις την λύση στο πρόβλημα;

Συμπέρασμα

Τα φανάρια χωρίς ανακατασκευή του κόμβου είναι επικίνδυνα.

Ο κυκλικός κόμβος είναι η λύση που εξασφαλίζει την ασφάλεια των οδηγών.

Κατανοώ ότι κάποια συμφέροντα δεν εξυπηρετούνται από αυτή την λύση και δεν την επιθυμούν.

Το πραγματικό πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι οι απαλλοτριώσεις αλλά ο ίδιος ο κόμβος!!!

Τελικά αγαπητή είσαι έτοιμη να συγκρουστείς με αυτά τα συμφέροντα για το καλό των δημοτών της Σκύδρας ή για μια ακόμη φορά θα αποδείξεις ότι είσαι κατώτερη των περιστάσεων;

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Δεν έχει και άδικο ο συμπολίτης μου.Στα νεκροταφεία της Κρύας Βρύσης έγινε πρόσφατα κυκλικός κόμβος σε πολύ μικρότερο χώρο.Πολύ θέμα το έχει κάνει η Περιφέρεια και ο Δήμος.Αν δεν μπορούν να το λύσουν ας φέρουν υπαλλήλους έμπειρους από Θεσσαλονίκη!Φτάνει πια με την ευθυνοφοβία σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΗ ,ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ,ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΡΕ ΔΗΜΟΤΗ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.