Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη της Θ. Τζάκρη στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών (φωτο)

• Αρχές Μαΐου η προκήρυξη του αξονικού τομογράφου από το INTERREG
• Εγκρίθηκε η πρόσληψη ενός νευρολόγου και ενός καρδιολόγου
• Η κ. Τζάκρη έχει καταθέσει ήδη στο Υπουργείο Ανάπτυξης την πρόταση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών για την προμήθεια εξοπλισμού από το ΠΔΕ

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφτηκε σήμερα 4 Απριλίου 2018 το Νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Βουδρισλή, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συμβουλίου κ. Γ. Κουτσό και την Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Παγώνα Ντιούδη περιηγήθηκε σε όλες τις κλινικές και τα τμήματα και αντάλλαξε ευχές με τους ασθενείς, τους συγγενείς τους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και τους εργαζομένους στην διοίκηση του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του διοικητή για τα προβλήματα του Νοσοκομείου. Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

1. Το θέμα με την προκήρυξη του αξονικού τομογράφου. Η κ. Τζάκρη ενημερώθηκε από τον κ. Βουδρισλή για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα INTERREG μέσω του οποίου θα γίνει η προμήθεια του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Αμέσως επικοινώνησε με την Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής του INTERREG κ. Μουζιάνη, η οποία την ενημέρωσε ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται στην μετάπτωση στο νέο πληροφοριακό σύστημα της Διαχειριστικής Αρχής η οποία θα ολοκληρωθεί στις 14 Απριλίου, ότι εντός των επομένων ημερών θα αποσταλεί στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών η σύμβαση, στο τέλος Απριλίου θα ληφθεί ενάριθμο για το έργο από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και κατόπιν τούτου θεωρεί (η κ. Μπουζιάνη) ότι το έργο θα δημοπρατηθεί στις αρχές Μαΐου.

2. Η βουλευτής ενημερώθηκε από τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας ότι έχουν εγκριθεί ήδη από το Υπουργείου Υγείας και πρόκειται να προκηρυχθούν εντός των επομένων ημερών δύο (2) θέσεις ιατρών και πιο συγκεκριμένα ενός νευρολόγου και ενός καρδιολόγου.

3. Το Νοσοκομείο έχει αιτηθεί την αντικατάσταση και προμήθεια του παρακάτω εξοπλισμού, συνολικού κόστους 250 χιλ. €, ώστε να αντικατασταθεί ο υφιστάμενος εξοπλισμός που χρονολογείται από το 1993:

- Monitors με κεντρική μονάδα, για τη Στεφανιαία Μονάδα, 80 χιλ. €.
- Υπερηχοτομογράφο γενικής χρήσης, 70 χιλ. €.
- Κλίβανο αποστείρωσης, 100 χιλ. €.

Η κ. Τζάκρη έχει καταθέσει ήδη στον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Δραγασάκη την πρόταση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών για την προμήθεια εξοπλισμού από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…