Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο π.Θεόδωρος Περπερίδης από τις Αμπελειές εντυπωσίασε για άλλη μια φορά το πανελλήνιο


Ο γνωστός σε όλους μας πατέρας Θεόδωρος, ένας απίστευτος δρομέας από τις Αμπελιές, ήταν ο μεγάλος νικητής του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα Νο Finish Line που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο νικητής Θεόδωρος Περπερίδης έκανε 430 χιλιόμετρα τρέχοντας σχεδόν ασταμάτητα επί 90 ώρες και φορώντας συνεχώς τα ράσα του! Ο τερματισμός του ήταν συγκλονιστικός καθώς μαζί με τους υπόλοιπους δρομείς και κρατώντας μία ελληνική σημαία που έγραφε: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», απέσπασε το χειροκρότημα όλων.

 Ο πατήρ Θεόδωρος συνέβαλε και αυτός με όλες τις δυνάμεις του, στην κατάρριψη ενός απίστευτου ρεκόρ καθώς οι σχεδόν 10.000 δρομείς που συμμετείχαν στο No Finish Line, κάλυψαν 95.295 χιλιόμετρα προσφέροντας στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», το απίστευτο ποσό των 47.647,5 ευρώ, αριθμός που είναι ρεκόρ για δωρεά από αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα. Ο αγώνας ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και για κάθε ένα χιλιόμετρο, θα πάνε 50 λεπτά στο "Μαζί για το Παιδί".

Πίσω από τον πατέρα Θεόδωρο ήταν ο Γάλλος Πατρίς Λοκέ – νικητής στον περσινό πρώτο αγώνα – με 410 χιλιόμετρα και τρίτος ο Νικήτας Νομικός με 406 χιλιόμετρα. Μετά την επιτυχία του ο πατέρας Θεόδωρος δήλωσε: «Ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω εδώ, σε αυτόν τον καταπληκτικό αγώνα, για να προσφέρω ότι μπορώ στα παιδιά που έχουν ανάγκη! Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε, όσους με βοήθησαν να πετύχω αυτό τον άθλο, δεν είναι δικός μου άθλος, είναι του Θεού άθλος! Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα παντού, η Μακεδονία είναι ελληνική. Αυτή είναι η ιστορία και δεν αλλάζει! Είμαι πολύ συγκινημένος που εδώ και του χρόνου, να μας δώσει ο Θεός δύναμη να κάνουμε ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα!»






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.