Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Θ. Τζάκρη στο Σεβ. Μητροπολίτη Ιωήλ και στα γεύματα αγάπης Έδεσσας και Γιαννιτσών (φωτο)



Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 5 Απριλίου 2018 τον Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ με τον οποίον αντάλλαξε ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Η κ. Τζάκρη επισκέφτηκε ακόμη τον χώρο προετοιμασίας του Γεύματος Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως και αντάλλαξε ευχές με τον υπεύθυνο των Γευμάτων Αγάπης Αρχιμανδρίτη Μάξιμο Χατζή και τις εθελόντριες που ασχολούνται καθημερινά με την προετοιμασία αυτών και την διανομή περίπου 50 γευμάτων.

Στην συνέχεια η κ. Τζάκρη επισκέφτηκε το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών για την ανταλλαγή ευχών με τον Προϊστάμενο του Ναού και υπεύθυνο των Γευμάτων Αγάπης πάτερ Ιωάννη Σπυρίδη και τις εθελόντριες που απασχολούνται καθημερινά με την προετοιμασία και την διανομή περίπου 100 γευμάτων.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Την επίσκεψη γιατί πρέπει να την ξέρει ο κόσμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να βγαίνουν σελφις πολιτικοί και ιερωμένοι. Εκείνα τα ουαι και τις πρωτοκαθεδριες για ποιούς τελικά τα είπε ο Κύριος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.