Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ανακοίνωση παραίτησης της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λυκοστόμου


Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λυκοστόμου του Δήμου Αλμωπίας Σοφία Αλεξίου, με δημόσια ανακοίνωσή της όπως μας είχε δηλώσει, γνωστοποίησε την παραίτησή της από το αξίωμα της Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου, ευχαριστώντας τους συγχωριανούς της που την στήριξαν, ζητώντας τους παράλληλα συγνώμη που δεν κατόρθωσε να λύσει τα προβλήματα του χωριού.

Η ανακοίνωση της παραίτησης έχει ως εξής:   

Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι με την υπ’ αριθ. 8242/18-04-2018 αίτηση μου προς το Δήμο Αλμωπίας υπέβαλα την παραίτηση μου από το αξίωμα του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Λυκοστόμου.

Επιθυμώ να ζητήσω συγνώμη από τους συγχωριανούς μου που παρά τις προσπάθειες μου δεν κατόρθωσα να λύσω τα προβλήματα του χωριού μας. Όταν δήλωσα υποψηφιότητα το μόνο που ήθελα ήταν η πρόοδος και το καλό του χωριού υλοποιώντας τα αυτονόητα και κάτι παραπάνω. Αυτό που αρνούμαι να αποδεχτώ είναι ότι αυτά που εγώ πίστευα για αυτονόητα όπως επισκευή κάδων απορριμμάτων, καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, συντήρηση των αγροτικών δρόμων, κλείσιμο όλων των λακουβών, επιδιόρθωση των τσιμενταυλάκων και άλλα πολλά και ουσιαστικά για τη Δημοτική Αρχή ήταν πολυτέλειες. Όλες τις φορές που υπήρξε πρόβλημα στο χωριό η γνωστοποίηση αυτού γινόταν άμεσα στους αρμόδιους Αντιδημάρχους. Η αδιαφορία και η απαξίωση από τη Δημοτική Αρχή με οδήγησαν στην παραίτησή μου.

Ευχαριστώ τους συγχωριανούς μου που με στήριξαν και κατανόησαν ότι μόνο η δική μου προσπάθεια δεν ήταν αρκετή. Εύχομαι στον επόμενο πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Λυκοστόμου να τύχει καλύτερης αντιμετώπισης και συνεργασίας με τη Δημοτική Αρχή με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας.

Με εκτίμηση
Αλεξίου Σοφία


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπίνο πού είναι οι φωτογραφίες από τα έργα που έκανες στο Λυκόστομο;
    Αυτό δεν είναι χωριό της περιοχής σου;
    Karatzova ευτυχώς υπάρχεται και εσείς και μαθαίνεται η αλήθεια.
    Για το γνωστό "Μπίνος νιουζ" όλα μέλη γάλα στην Αλμωπία.
    Μπράβο κυρία μου. Έχετε κάτι που δυστυχώς δεν έχουν ορισμένοι άνδρες της Τοπικής αυτοδιοίκησης και μάλιστα στην ηγεσία της. Γιατί απλά είναι ΝΑΝΟΙ και κομήτες στην πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς και με τον Μεγαπλάτανο το ίδιο συμβαίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιοι τρία χρόνια έβρισαν τον δήμαρχο και μόλις πήραν την καρέκλα τον λιβανιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Πάντοτε έτσι γίνεται. Όμως για τον συγκεκριμένο δήμαρχο η ιστορία θα γράψει ότι το μόνο που κατάφερε ήταν να βγάλει τις περισσότερες φωτογραφίες από κάθε άλλο "δημόσιο"!!!! πρόσωπο. Ο "έξω από εδώ" λιγότερο αυτοπαινεύεται. Σύντομα και αυτός, όπως και πολλοί από τους προκατόχους του, θα αποτελεί πλέον μια από τις πολλές μαύρες σελίδες αυτού του τόπου, με τους πολίτες να απορούν για τις επιλογές τους. Συγχαρητήρια Σοφία Αλεξίου, έχεις πραγματική ΣΟΦΙΑ που την έκανες πράξη με την παραίτησή σου. Λίγοι φορούν παντελόνια και συ το απέδειξες. Αποτελείς παράδειγμα για τους νέους αυτού του τόπου να μη σκύβουν το κεφάλι μπροστά στους ανύπαρκτους πολιτικά και όχι μόνο "γυαλιστερούς τενεκέδες" αυτού του τόπου.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.