Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας

Την Τετάρτη 25 Απριλίου και ώρα 18:00΄συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ενημέρωση του σώματος για θέματα που αφορούν τον Δήμο από τον κ. Δήμαρχο 
1ο 5η Γενική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ.έτους 2018 – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος
2ο Διαγραφές ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους
3ο Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων ποσών
4ο Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ. 5 του Ν.4412/2016
5ο Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Δ΄  τριμήνου του Δήμου Αλμωπίας για το έτος 2016 
6ο Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Α΄  τριμήνου του Δήμου Αλμωπίας για το έτος 2018 
7ο Ανάληψη οφειλών της Αν.Ε.Θ. ΑΕ από τον Δήμο Αλμωπίας κατά την αναλογία του ποσοστού συμμετοχής του στην ΑΕ, σύμφωνα με το άρθρο 109 του ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 15 του ν.4483/2017.   
8ο Τροποποίηση της με αρίθ. 70/2018 απόφασης Δ.Σ. περί  “αποδοχής της συμμετοχής του Δήμου Αλμωπίας στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΩΝ ΙΙ»  στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού» του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες”
9ο Επικαιροποίηση της με αρ. 51/2018 απόφασης ΔΣ: Έγκριση της προεκτίμησης αμοιβής για τη μελέτη με τίτλο: «Γεωτεχνική μελέτη για την κατασκευή διδακτηρίου στην ΤΚ Προμάχων» και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού. 
10ο Τροποποίηση της με αρ. 219/2017 απόφασης του ΔΣ:  Έγκριση της μελέτης με τίτλο: «Συντήρηση – Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων ΔΕ Αριδαίας» και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού. 
11ο Αποδοχή χρηματοδότησης της πράξης wa-mbrella από το πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδα-πΓΔΜ 2014-2020.
12ο Έγκριση της μελέτης με τίτλο: «Τσιμεντόστρωση οδού στην τκ Προμάχων και στον οικισμό Κορυφής της τκ Σαρακηνών» και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού. 
13ο Κατάργηση επαγγελματικής άδειας πωλητή πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου, βάσει της με αριθ. πρωτ.  8313/17-4-2018 εισήγησης του Τμήματος Τοπικής – Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Αλμωπίας.
14ο Λήψη απόφασης σχετικά με τη θεώρηση ή μη επαγγελματικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών του Δήμου Αλμωπίας 
15ο Λήψη απόφασης σχετικά με τη θεώρηση ή μη επαγγελματικής άδειας πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου του Δήμου Αλμωπίας 
16ο Λήψη απόφασης σχετικά με τη θεώρηση ή μη επαγγελματικών αδειών πλανόδιων καντινών του Δήμου Αλμωπίας 
17ο 2η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού της ΔΗ.Κ.Ε.Α. έτους 2018 
18ο Παράταση μίσθωσης του ακινήτου που στεγάζεται το ΚΕΠ Εξαπλατάνου
19ο Ορισμός αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ. του ΚΕΚΠΑ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…