Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 κι ώρα 19:00΄, με τα εξής δέκα πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1.Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή επιπλέον ποσού χρηματοδότησης λόγω τροποποίησης υπουργικής απόφασης (θεομηνίες), τροποποίηση προγράμματος έργων, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018.

2.Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για τροποποίηση προγράμματος έργων, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018 (υπόλοιπα θεομηνιών).

3.Έγκριση δαπάνης μετατόπισης δικτύου (ΟΚΩ-ΟΤΕ 2ο υποέργο στην πράξη με κωδ. ΟΠΣΑΑ 948928) καλωδίων και πλαστικών σωλήνων στην Τ.Κ. Μανδάλου για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΛΗΣ-ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ-ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ» από την εταιρεία Ο.Τ.Ε., ψήφιση πίστωσης.

4.Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για έκθεση αποτελεσμάτων για την εκτέλεση προϋπολογισμού Α’ τριμήνου 2018.

5.Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.

6.Έγκριση δίμηνης παράτασης της σύμβασης της προμήθειας «Προμήθεια υγρών καυσίμων Δήμου Σκύδρας».

7.Έγκριση υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του ΥΠΕΣ, αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 145.000,00 ευρώ από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του ΥΠΕΣ και έγκριση κάλυψης του επιπλέον απαιτούμενου ποσού 34.800,00 ευρώ από ιδίους πόρους ή από άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την προμήθεια μηχανημάτων έργου

8.Ανάκληση της αριθ. 197/2017 ΑΔΣ και λήψη νέας απόφασης λόγω νέων συμφερότερων προσφορών από τα πιστωτικά ιδρύματα Πειραιώς και EUROBANK ύστερα από αξιολόγηση τους.

9.Έγκριση παράτασης της 2ης και 3ης τμηματικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης στις Τ.Κ. Δήμου Σκύδρας».

10.Δωρεάν παραχώρηση αίθουσας στο τέως Δημοτικό Κατάστημα Καλής στο Σωματείο αγροτών βιοκαλλιεργητών Ν. Πέλλας.

11.Δωρεάν παραχώρηση αίθουσας & 1ου ορόφου στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα Καλυβίων στον πολιτιστικό σύλλογο ΑΜΥΝΤΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ.

12.Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για απομάκρυνση περιπτέρου στην Δ.Κ. Σκύδρας.

13.Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για κοπή δέντρου στην Δ.Κ. Σκύδρας.

14.Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για καθορισμό θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ στην Δ.Κ. Σκύδρας.

15.Θεώρηση αδειών επαγγελματιών πωλητών υπαιθρίου εμπορίου (λαϊκών αγορών) Δήμου Σκύδρας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ,ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ;ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ,ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ,ΑΡΕ ΚΟΣΜΑΚΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΤΡΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…