Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ερωτοαπαντήσεων συνέχεια Χάρη Πορτοκαλίδη δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου


Αγαπητοί μου συνδημότες
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η αγαπητή μου Δήμαρχος Σκύδρας, απαντώντας σε επιστολή μου στα ΜΜΕ έδειξε ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων.
Θα περίμενε κανείς από μια Δήμαρχο, για ένα τόσο σοβαρό θέμα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ανθρώπινα και αφού δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν για την κατασκευή του κόμβου καρμανιόλα του γηπέδου της Σκύδρας, σεμνά και ταπεινά να ζητήσει έστω μια συγνώμη από όλους όσους είχαν τις τραυματικές εμπειρίες ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος, στο συγκεκριμένο σημείο, διότι εδώ και πάνω από 3 ½ χρόνια της εκλογής της δεν έχει γίνει τίποτε παρά μόνο λόγια και ενέργειες πανικού από μέρος της. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να σκύψει το κεφάλι και να σιωπήσει από ντροπή.
Κατηγορούμαι από την αγαπητή μου ότι όλα αυτά τα κάνω για χάρη της δημοσιότητας……….και της απαντώ ότι καμία δημοσιότητα δεν διεκδικώ….. με ξέρουν άπαντες στην πόλη μου, ξέρει ο κόσμος ποιος είμαι, ξέρει η τοπική κοινωνία τις αρχές μου και τι πρεσβεύω, της τα έχω αναφέρει και κατά το παρελθόν αλλά κάνει πως δεν θυμάται!
H δημοσιότητα έχει πρωτεύουσα θέση στο δικό της  αξιακό σύστημα και       για αυτό νομίζει  ότι όλοι την αναζητούν. Δεν ήμαστε όμως όλοι ίδιοι! 
Αν ήθελα την δημοσιότητα, θα είχα βγάλει στον αέρα όλα εκείνα τα χαρτιά του Συνηγόρου του Πολίτη τα οποία μέσω εμού, εσείς οι Σκυδραίοι την υποχρεώσαμε  σε άτακτη υποχώρηση και στο θέμα του Στρατοπέδου αλλά και των άλλων παράνομων χωματερών στις παραποτάμιες περιοχές της πόλης.
Αντίθετα συνδημότες μου, η αγαπητή μου είναι όλη μέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, sites, blogs), βγάζοντας τις όμορφες φωτογραφίες της για χάριν της δημοσιότητας, ουσιαστικά δεν ασχολείται με τα σοβαρά προβλήματα της πόλης μας, παρά μόνο με τον εαυτό της .
Και σας ερωτώ ποιος τελικά είναι δέσμιος της δημοσιότητας;
Αναφέρθηκε η Δήμαρχος στις εργασίες συντήρησης που ο Δήμος Σκύδρας πραγματοποίησε το χρονικό διάστημα 2004-2005 λέγοντας ότι αυτές οι εργασίες έγιναν προς το εσωτερικό της Σκύδρας και όχι σε δρόμο αρμοδιότητας της περιφέρειας.
 Έχει αντιληφθεί αυτή και οι υπηρεσίες του Δήμου ότι η τεχνική λύση του κυκλικού κόμβου που υποτίθεται ότι επιδιώκεται σαν λύση, θα είναι χωροθετημένη σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70% σε αυτό ακριβώς το «εσωτερικό» της Σκύδρας και όχι σε δρόμο αρμοδιότητας της περιφέρειας; 
Κι αν είναι έτσι για ποιον ακριβώς λόγο ένα έργο που το μεγάλο του τμήμα είναι εντός σχεδίου της πόλης  είναι ευθύνη της περιφέρειας και όχι ευθύνη του Δήμου Σκύδρας;
Θα πρέπει να καταλάβει όλος ο κόσμος ότι η κατασκευή του κόμβου ήδη έπρεπε να είχε γίνει και πως όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση και για το θεαθήναι.
Αφού η κατασκευή του κόμβου ήταν στις προτεραιότητες της Δημάρχου, όπως λέει, θα έπρεπε από την εκλογή της μέχρι σήμερα να έχει ξεκινήσει τις απαλλοτριώσεις (αν αυτές απαιτούνται) και όχι να πηγαινοέρχεται στις υπηρεσίες δίχως αποτέλεσμα. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι οι δημόσιες σχέσεις………και η δημόσια εικόνα της…….! 
Δυστυχώς αυτό το τόσο σημαντικό έργο καθυστερεί και θα καθυστερήσει.
Για ακόμη μια φορά θα ευχηθώ να μην θρηνήσουμε θύματα όπως επίσης να ευχηθώ ποτέ κανείς να μην έρθει στην θέση μου, να περιμένει το μοιραίο έξω από την εντατική του νοσοκομείου. 
Καλώ όλους τους φορείς να κατανοήσουν το πρόβλημα και να βοηθήσουν   στην κατασκευή του κόμβου η οποία θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Εφόσον αγαπητέ Χάρη σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το θέμα, απευθύνσου με τον ίδιο τρόπο στην Περιφερειακή Ενότητα μπας και θορυβηθουν. Γιατί από εκεί μπάζει το πράγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φτάνει ρε παιδιά ,κουράσατε και οι δύο .έλεος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε τα φανάρια και λοιπές παπαριες,και φτιαξτε εναν κυκλικό κόμβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. χαρη μην λες τιποτε για τη δημαρχο μην τη κατηγορας

      Διαγραφή
  5. οταν ένας είναι τρελός και ο άλλος λογικός κάνει πίσω πάντα ο λογικός .αντε να δούμε στην συγκεκριμένη περίπτωση ποίος είναι τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγαλο μπράβο στον τοπικό σύμβουλο που δεν μασαει τίποτα.
    Είναι σιγουρο πως αν απαντήσει ο δημος θα πάρει αμεσα απαντηση
    Ουδετερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.