Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕ Πέλλας: «Ευθύνεται η κυβέρνηση για την απουσία εκπροσώπου στις εκδηλώσεις εορτασμού, στην Έδεσσα»


"Δεν ευθύνεται η Π.Ε. Πέλλας για την απουσία Κυβερνητικού εκπροσώπου στις εκδηλώσεις εορτασμού, αλλά η Κυβέρνηση".

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με αφορμή τις ανακοινώσεις και την αντιπαράθεση που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το θέμα της εκπροσώπησης της Κυβέρνησης στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στην Έδεσσα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Π.Ε. Πέλλας έχει ως εξής:

«Παρακολουθώντας τις ανακοινώσεις που «είδαν το φως της δημοσιότητας» τις τελευταίες ημέρες, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θέλοντας να παρέχει έγκυρη πληροφόρηση προς τους συμπολίτες μας, αναφέρει σχετικά με το θέμα της εκπροσώπησης της Κυβέρνησης στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στην Έδεσσα.

Στο πλαίσιο της αρμοδιότητας και της προετοιμασίας του εορτασμού της 197ης Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας προέβη στις ενέργειες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία κάθε φορά, για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Ειδικότερα, μετά την αποστολή αιτήματος προς τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για ορισμό Κυβερνητικού εκπροσώπου στον εορτασμό ακολούθησε απάντηση, με την οποία ορίστηκαν εκπρόσωποι σε διάφορες πόλεις, όχι όμως στην Έδεσσα. Η Π.Ε. Πέλλας δεν έμεινε στην απάντηση που εστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αλλά προχώρησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γ.Γ., επαναφέροντας το θέμα του ορισμού εκπροσώπου της Κυβέρνησης για την Έδεσσα, έδρα της Π.Ε. Πέλλας. Δεδομένης, όπως μας ειπώθηκε, της δυσκολίας εύρεσης στελέχους της Κυβέρνησης που θα την εκπροσωπούσε στις εκδηλώσεις, η απάντηση ήταν ότι θα υπήρχε νεώτερη - πρόσθετη ενημέρωση σε περίπτωση ορισμού εκπροσώπου για την Έδεσσα, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Επομένως, δεν ευθύνεται η Π.Ε. Πέλλας για την απουσία Κυβερνητικού εκπροσώπου στις εκδηλώσεις εορτασμού, αλλά η Κυβέρνηση.

Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα και η εξέλιξη της προετοιμασίας του εορτασμού της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου. Ο συνολικός εορτασμός και η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με κάθε επισημότητα, δυστυχώς με απουσία Κυβερνητικού εκπροσώπου.

Για τις μέρες κατάνυξης, περισυλλογής και αυτοκριτικής που διανύουμε σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Επιτέλους απόκτησε φωνή η Π.Ε. Πέλλας και τελευταία απαντάει σε δημοσιεύματα και διάφορα θέματα.Δεν το συνήθιζε έως τώρα.Ο κόσμος θέλει
    την ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιφέρεια δεν είναι σαν το δήμο έδεσσας να βγαζει κάθε τοσο ανακοινωσεις για να στηρίξει εναν ανενενεργο δημαρχο. οποιος γνωρίζει Αηδονά και Γιάννου αντιλαμβάνεται τη μεγαλη διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι δεν καταλαβαίνει η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή;; με αυτό θα ασχολούμαστε; έχουμε ρημάξει ως Νομός και ασχολούμαστε με το αν ήρθε ή όχι εκπρόωπος της κυβέρνηση στην παρέλαση!! Φτάνει ρε παιδιά σοβαρευτείτε ΟΛΟΙ πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.