Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Αναγέννηση Δωροθέας Υπερπρωταθλήτρια της Β΄Κατηγορίας ΕΠΣ Πέλλας (φωτο)


Υπερπρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Αναγέννηση Δωροθέας κερδίζοντας με σκορ 4-1 τον ΜΑ Ν. Πέλλας στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Καλής το απόγευμα της Κυριακής. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο και  έληξε ισόπαλο 1-1. 
Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση ήταν καλύτερη πέτυχε τρία γκολ και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του υπερπρωταθλητή της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας. Και τα 5 γκολ με χαρ τρικ του Σταματιάδη πέτυχαν ποδοσφαιριστές της Δωροθέας: Σταματιάδης (3), Νικολαΐδης (αυτογκόλ), Γκολέγκα.
Στο διαιτητικό τρίο ήταν οι: Μπουρλόσκι – Μανωλάκης - Σαπουντζή

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αναγέννηση Δωροθέας (Γ. Μπογδάνης):  Ντεμπρόβα, Νικολαΐδης, Σούσουλης, Παναγιωτίδης, Μπουλγούρης, Παρτσανάκης, Σταματιάδης, Γκολέγκα, Κόγιος Γ., Κόγιος Σ., Κουρουκαφόπουλος

ΜΑ Ν. Πέλλας (Κ. Νινιατσούδης): Βουδούρης, Καραβασίλης, Μιχαηλίδης, Σπυριδάκης, Λαμπρόπουλος, Σαρήπαπας, Μαζαράκης, Γωργιάδης, Μπουζακτάκης, Σπαρταλίδης, Πανταζίδης.

Στις δύο πρωταθλήτριες ομάδες απονεμήθηκαν τα κύπελλα και μετάλλια.  
dma


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.