Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκπαιδευτικά προγράμματα του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας σε Νηπιαγωγεία των Γιαννιτσών (φωτο)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις τάξεις των νηπιαγωγείων μας τα διαδραστικά εκπαιδευτικά προγράμματα της Μονάδας Γιαννιτσών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας «Η υγιεινή των χεριών» και «Στοματική υγιεινή: Ο Λαμπρός και ο Dentobros».

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα πρόληψης και προαγωγής υγείας των χεριών και των δοντιών αντίστοιχα. Έχοντας λύσει όλες τις απορίες τους και έχοντας λάβει πληθώρα πρακτικών συμβουλών για προφύλαξη από τα μικρόβια και καλή στοματική υγεία, οι δράσεις ολοκληρώθηκαν με τους μαθητές ενθουσιασμένους και ευχαριστημένους για όσα αποκόμισαν.

Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους επαγγελματίες υγείας, που μας επισκέφτηκαν, κυρία Μαρία Τζιωρτζίδου, κυρία Αικατερίνη Τσαπαρίδου και κύριο Παναγιώτη Κολοβό. Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας της Μονάδας Γιαννιτσών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, κυρία Παγώνα Ντιούδη, για την διοργάνωση των δράσεων, την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας, την άψογη συνεργασία και να την συγχαρούμε για την πρωτοβουλία.

Τα Νηπιαγωγεία μας είναι πάντα ανοιχτά σε συνεργασίες στο πλαίσιο τέτοιων καινοτόμων δράσεων.
Οι εκπαιδευτικοί των 1ου «Δήμητρα Μίγγα – Κασάπη», 9ου 14ου και 17ου Νηπιαγωγείων Γιαννιτσών: Ευδοξία Ρούση, Χρυσή Χριστοφορίδου, Μαρία Τζουκμάνη, Σόνια Παναγιωτίδου, Κική Δημητριάδου, Φιλιώ Μπαμπαλή, Στέλλα Μπάρμπα, Νώπη Παπαδοπούλου, Σταυρούλα Μπέτου, Ζωή Μαναβάκη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.