Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια  όλους όσους παρευρέθησαν και ενίσχυσαν τον σύλλογο στα  33α Ζωοδόχεια ανακοινώνει :

·      Ευχαριστούμε τον κόσμο που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μας τίμησε με την παρουσία του ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά μας και εμψύχωσε με το ζεστό του χειροκρότημα τους χορευτές μας .
·      Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν με τις χορηγίες τους στη διεκπεραίωση της εκδήλωσής μας .
·      Ευχαριστούμε θερμά το δήμαρχο του Δήμου Πέλλας κο Σταμκο Γρηγοριο καθώς και όλους τους αντιδημάρχους που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή και ελπίζουμε να σας έχουμε πάντα κοντά μας .
·      Ευχαριστούμε επίσης τα παιδιά του συλλόγου μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στην όλη προετοιμασία για την διοργάνωση της διήμερης  εκδήλωσης .
·      Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών   που συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία των εκδηλώσεων .
·      Τέλος να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους το Δ.Σ. του συλλόγου ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ « ΟΙ ΜΙΝΩΙΤΕΣ » .

Το Δ.Σ  της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών 

Ο πρόεδρος                                           
Φωτιάδης Ευστάθιος  
Ο γραμματέας
Σειτανίδης Γρηγόριος
Υπ. Δημ.Σχεσ.Τυπου & Ενημ.
Αβραμίδης Δημήτριος



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.