Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατάστημα ΔΕΗ Γιαννιτσών: Κλειστόν… μέχρι νεωτέρας! (φωτο)


«Προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του καταστήματος από 10/4/2018» 

Αυτή την ανακοίνωση αντικρίζει όποιος επισκεφθεί το κατάστημα της ΔΕΗ στα Γιαννιτσά, το οποίο παραμένει κλειστό… μέχρι νεωτέρας!

Το κατάστημα έκλεισε λόγω έλλειψης προσωπικού και θα επαναλειτουργήσει μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη του προσωπικού (2 άτομα ΔΕ Διοικητικού) μέσα από τον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε (άρχισε η υποβολή των αιτήσεων) και θα ολοκληρωθεί στις 23 Απριλίου. Μέχρι όμως να ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα και να προσληφθούν με οκτάμηνη σύμβαση τα 2 άτομα στο κατάστημα των Γιαννιτσών, το σίγουρο είναι ότι η κατάσταση αυτή θα συνεχισθεί μέχρι μέσα Μαϊου.

Η διεύθυνση συνιστά στους πελάτες, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση τους, να απευθύνονται στα τραπεζικά καταστήματα για εξόφληση των λογαριασμών τους ή να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά ή να επικοινωνούν με το τηλ. 11770 αν πρόκειται για διακανονισμούς κ.λ.π.

Σε άλλη περίπτωση, για θέματα λογαριασμών οι καταναλωτές πρέπει να επισκέπτονται το κατάστημα στην Έδεσσα.

Η κατάσταση έχει εξοργίσει τους καταναλωτές οι οποίοι δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να εξυπηρετηθούν για τους λογαριασμούς τους με τους παραπάνω τρόπους και οι διαμαρτυρίες τους προς την εφημερίδα μας είναι πολλές.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.