Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Θ. Τζάκρη στο Νοσοκομείο Έδεσσας (φωτο)


• Προκηρύχθηκαν 7 μόνιμες θέσεις γιατρών
• Μέχρι το τέλος Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στην Νέα Πτέρυγα
• Επελέγη ο ανάδοχος για τον αξονικό τομογράφο

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη πραγματοποίησε στις 2 Απριλίου 2018 επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, όπου συνοδευόμενη από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Χρήστο Σμία περιηγήθηκε σε όλες τις κλινικές και αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα με τους ασθενείς, τους συνοδούς τους, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Η κ. Τζάκρη ενημερώθηκε από τον κ. Σμία ότι το τελευταίο διάστημα έχουν προσληφθεί στο Νοσοκομείο της Έδεσσας και έχουν ήδη αναλάβει υπηρεσία 5 μόνιμοι ειδικευμένοι γιατροί και πιο συγκεκριμένα:

- δύο (2) γιατροί για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ),
- ένας (1) γιατρός ειδικότητας γυναικολόγου,
- ένας (1) γιατρός ειδικότητας αναισθησιολόγου,
- ένας (1) γιατρός ειδικότητας γενικού χειρουργού,

ενώ έμειναν κενές, μολονότι προκηρύχθηκαν, δύο (2) θέσεις γιατρών ειδικότητας παθολόγου.

Επίσης έχουν ήδη προκηρυχθεί με προκήρυξη που θα παραμείνει ανοιχτή για την υποβολή αιτήσεων από τις 10 έως τις 24 Απριλίου 7 θέσεις μονίμων γιατρών, των εξής ειδικοτήτων:

- δύο (2) θέσεις γιατρών ειδικότητας παιδιατρικής,
- δύο (2) θέσεις γιατρών ειδικότητας ακτινολόγου,
- μία (1) θέση γιατρού ειδικότητας παθολογίας και
- δύο (2) θέσεις γιατρών για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).
Ο κ. Σμίας ενημέρωσε επίσης την κ. Τζάκρη ότι γίνεται ανασχεδιασμός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) προκειμένου να καταστεί αυτό περισσότερο λειτουργικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών. Έτσι, σχεδιάζεται νέος χώρος υποδοχής ανά τομέα, θάλαμος βραχείας νοσηλείας και ξεχωριστός χώρος Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) για τα περιστατικά της παιδιατρικής, καθώς και γραφεία για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Η κ. Τζάκρη επισκέφτηκε επίσης την νέα πτέρυγα, όπου μέχρι το τέλος Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, η οποία έχει ήδη ολοκληρωθεί και παραμένουν ελάχιστες λεπτομέρειες για την εγκατάσταση των καρεκλών αιμοκάθαρσης.

Τέλος η κ. Τζάκρη ενημερώθηκε ότι έχει επιλεγεί ο ανάδοχος για τον Αξονικό Τομογράφο και ότι μετά από 15 ημέρες θα αρχίσουν οι εργασίες από τον ανάδοχο της οργάνωσης του χώρου και της εγκατάστασης σε αυτόν του αξονικού τομογράφου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.