Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύσκεψη στην Κρύα Βρύση για την προοπτική ίδρυσης υποκαταστήματος της Eurobank

Ύστερα από τη διερευνητική συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος με υψηλόβαθμα διευθυντικά στελέχη της τράπεζας Eurobank, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Απριλίου διευρυμένη σύσκεψη στο δημαρχείο στην Κρύα Βρύση.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν από την πλευρά της τράπεζας οι κ.κ. Φ. Μπακογιάννης, Φ.Τσούρμας, και Ι. Βασιλειάδης και από την πλευρά του δήμου, ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας κ. Κ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Δ. Παρασκευόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Π. Σεραΐδης, Κ. Δεληγιαννίδης, Κ. Μπαλτζίδης, οι πρόεδροι των δύο ΤΟΕΒ της περιοχής κ. Α. Κελεσίδης και κ. Θ. Σιδηρόπουλος καθώς και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της πόλης κ. Λ.Αμιτζόγλου.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε η προοπτική ίδρυσης υποκαταστήματος στην πόλη της Κρύας Βρύσης, μετά και την απομάκρυνση της τράπεζας Πειραιώς. Ο δήμαρχος εξέθεσε αναλυτικά τους λόγους που καθιστούν απαραίτητη τη λειτουργία ενός τουλάχιστον υποκαταστήματος τράπεζας στην περιοχή. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της τράπεζας έδειξαν διάθεση να καλύψουν τις τραπεζικές ανάγκες της περιοχής, με πρώτο βήμα την ενίσχυση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που ανήκει στον όμιλο Eurobank. 

Συγκεκριμένα, δεσμεύθηκαν ότι μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, το κατάστημα θα ενισχυθεί με ένα επιπλέον άτομο, το οποίο θα εξυπηρετεί καθημερινά και θα υποστηρίζει τους δημότες σε θέματα τραπεζικών συναλλαγών. Επιπλέον, θα υπάρχει σύμβουλος επιχειρήσεων για αγρότες και επαγγελματίες της περιοχής. Επίσης, θα εγκατασταθεί άμεσα κέντρο αυτόματων συναλλαγών για πληρωμές, καταθέσεις, εξοφλήσεις λογαριασμών κ.α.. Τις επόμενες ημέρες στελέχη της τράπεζας θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές συναντήσεις με αγροτικούς και επιχειρηματικούς φορείς της περιοχής.

Γραφείο Τύπου 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…