Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mε αισιοδοξία, ηρεμία και πίστη αντιμετωπίζουν οι πρωτοπόροι της Α1 ΕΠΣ Πέλλας το ντέρμπι της Κυριακής


Την τελευταία προπόνηση πραγματοποίησαν οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ σήμερα, στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου, εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής, στο Δημοτικό Στάδιο Μαυροβουνίου, με την τοπική Δόξα.
Στο στρατόπεδο των Πρωτοπόρων επικρατεί ηρεμία και αισιοδοξία για το παιχνίδι της Κυριακής, χαρακτηριστική η δήλωση του Κόουτς κ. Σάκη Ντιμτσούδη: «Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και σεβασμό την αντίπαλό μας, αλλά, πιστεύω στην προσωπικότητα και την εμπειρία των παικτών μου.» 
Παρόντες στην πρόπονηση όλοι οι παδοσφαιριστές, πλην των μακροχρόνια απόντων , λόγω τραυματισμών, Π. Μαμή και Χ. Τσάλμα.
Μετά τη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου, επέλεξε τους 20 της αποστολής, για το κρίσιμο παιχνίδι στο Μαυροβούνι:
Καραογλανίδης, Ματζούκης, Βασιλειάδης, Χατζηδάκης, Ραμπούσης, Φουρέιρα, Γιοβάνογλου, Φωστηρόπουλος, Δουλγερίδης, Βερβελές, Νορσάτζε, Λιτοβολής Δ, Λιτοβολής Χ, Σερέτης, Τζάτζης, Μιχαηλίδης, Σιδηρόπουλος, Τουλγαρίδης, Ρομάτζης, Σέλγκου.
Την Ομάδα αναμένεται να ακολουθήσουν μεγάλος αριθμός φίλων από την πόλη των Γιαννιτσών.
ΒΠ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.