Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Mάγεψαν» οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών το κοινό του Δήμου Πέλλας (βίντεο)


Στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών κατέπληξαν, το Σάββατο το βράδυ, για μια ακόμη φορά το κοινό με την δεξιοτεχνία τους και το μεράκι τους, μέσα από την εκπληκτική ετήσια συναυλία τους με μελωδικές "Μουσικές δημιουργίες" από ευρωπαϊκό και ελληνικό ρεπερτόριο, αλλά και παραδοσιακή ελληνική μουσική.

Πραγματικά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε καθηγητές/ριες μουσικής, στη Διευθύντρια του Σχολείου (γυμνασίου-λυκείου) Ελένη Πισμίση και φυσικά σε όλα τα παιδιά-μουσικούς για την υψηλού επιπέδου συναυλία. Με το έργο τους, όλοι και όλες συμβάλλουν στην καλλιτεχνική παιδεία και στην ανάπτυξη του πολιτισμού στον τόπο μας.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, οι Βουλευτές Γιάννης Σηφάκης και Γιώργος Καρασμάνης, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Θωμάς Μπαχαράκης, ο πρώην Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Κωνσταντίνος Κούγκας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Τσαντάκη- Ζωγράφου, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ Απόστολος Φάκκας, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Σαμόπουλος, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Πέλλας, Πέτρος Περδικάτσης δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, γονείς και μαθητές. 

Δείτε εικόνες από τη συναυλία μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:
mousxo


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.