Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Γ. Σηφάκης στα "Προμάχεια" 2018 (φωτο)


Ενημέρωσε τους κατοίκους και τους επισκέπτες ότι εξετάζεται από τα Υπουργεία Εξωτερικών και Υποδομών η έξοδος προς Βορρά με τελωνειακό σταθμό από την Αλμωπία  (πιθανότατα από τους Προμάχους).

Συνεχάρη τους διοργανωτές για τον αγώνα κυπέλλου Αλεξίπτωτου πλαγιάς ( παρά πέντε) , για δεύτερη χρονιά στους Προμάχους, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την χώρα αλλά και διεθνείς συμμετοχές.

Συνεχάρη ακόμη τους αθλητές, τον πολιτιστικό σύλλογο Προμάχων αλλά και όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης που συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της Αλμωπίας και της Πέλλας με την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού.

Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία στον σύντομο χαιρετισμό του να ενημερώσει τους πολίτες και τους επισκέπτες ότι εξετάζεται ζωηρά και με θετική πρόθεση ανάμεσα στο Υπουργείο Εξωτερικών και στο Υπουργείο Υποδομών η ίδρυση τελωνειακού σταθμού από την Αλμωπία προς Βορρά ( το πιθανότερο από τους Προμάχους) με την κατασκευή κατάλληλης οδικής πρόσβασης.

Ανέφερε την σημαντική συμβολή στην τοπική οικονομία της Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής από την αναμενόμενη εξασφάλιση οδικής πρόσβασης και τελωνειακού σταθμού προς τον Βορρά.

Η τυχόν όδευση από τους Προμάχους θα διέρχεται πολύ κοντά από την θέση απογείωσης των αγώνων.



Το δελτίο τύπου των διοργανωτών:

PROMACHIA XC OPEN 2018 - Greek League, FAI cat2

Όρος Βόρας (Καϊμακτσαλάν), Πρόμαχοι Αλμωπίας 12, 13, 14 και 15 Απριλίου 2018

Με την υποστήριξη του Μορφωτικού Συλλόγου Προμάχων

Ο Αεραθλητικός Σύλλογος Πέλλα "Flypella", κατόπιν πρότασης στην ΕΑΠ και με την έγκριση της ΕΛ.Α.Ο, με την συνεργασία του Μορφωτικού Συλλόγου Προμάχων, διοργανώνει πανελλήνιο αγώνα αποστάσεων ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ τετραήμερης διάρκειας, μαζί με την ημέρα προπόνησης και προσκαλεί όλα τα σωματεία να λάβουν μέρος σε αυτόν.

Ο αγώνας προσμετρά στην αξιολόγηση των σωματείων και αποτελεί μερικό κριτήριο για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδος για το έτος 2019.

Η απογείωση "Πρόμαχοι" που προσφάτως έχει ανακαλυφθεί από αθλητές του Αεραθλητικού Συλλόγου Πέλλα είναι η νεότερη απογείωση της Λέσχης στην περιοχή του Νομού Πέλλας


Βρίσκεται σε υψόμετρο 1000μ στο κέντρο των 40 χιλιομέτρων της οροσειράς του Βόρρα που αγκαλιάζει τον κάμπο της Αλμωπίας και μαζί με την οροσειρά του Πίνοβου της Τζένας και του Πάϊκου δημιουργεί ένα πέταλο 100 και πλέον χιλιομέτρων οροσειράς ιδανικό για πτήσεις αποστάσεων και αγωνιστικά τρίγωνα, επίσης έχει πολύ καλή κλίση, είναι καλυμμένη με χόρτο και χωράει άνετα τέσσερα με πέντε ανεπτυγμένα αλεξίπτωτα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Πετάμε μια μπαρούφα,και οτι γίνει.
    - εξοδο προς βορρά απο προμάχους-
    Έχει ανέβει ο βουλευτής μας πάνω στο βουνό για να δει αν στέκουν και αν μπορούν να γίνουν αυτά που λέει???
    Η ποιο σύντομη και συνάμα εύκολη διαδρομή προς βορρά, είναι απο περίκλεια ( Ούμα ).
    Ας γίνει καμία ενέργεια για ποιο γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση προς Θεσσαλονίκη,σύνδεση με εγνατία μέσω Σκύδρας και ας αφήσει τα λόγια του αέρα που χαιδευουν τα αυτιά ορισμένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφείο Γιάννη Σηφάκη16 Απριλίου 2018 στις 1:34 μ.μ.

      Η έξοδος προς Βορρά μελετάται στα Υπουργεία Εξωτερικών και Υποδομών. Εξετάζονται όλες οι εναλλακτικές προτάσεις με τεχνικοοικονομικά και άλλα κριτήρια αλλά και σε διακρατικό επίπεδο μες τους γείτονες γιατί-προφανώς- ο δρόμος πρέπει να συνεχιστεί και από πίσω. Ο δρόμος της Ούμας ( που από μας είναι ο ομαλότερος δεν εξυπηρετεί τους βόρειους γείτονες γιατί δεν έχει από πίσω κάποια μεγάλη πόλη και συνδέεται με τον κεντρικό τους άξονα πολύ κοντά στη Γεύγελη. Θα επιλεγεί η ορθολογικότερη λύση.
      Κατά τα λοιπά όσον αφορά τις οδικές προσβάσεις ( παρακάμψεις Χαλκηδώνας και Γιαννιτών, κάθετη στην Εγνατία Σεβαστειανά- Νάουσα, Μαυροβούνι Νότια παράκαμψη Έδεσσας και Εδεσσα - Άγρα), την προαστιακή σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκης -Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών με παράκαμψη προς Αριδαία κλπ σας παραπέμπουμε σε άρθρο του βουλευτή πριν λίγες μέρες.
      Επιτέλους η Πέλλα αρχίζει να μπαίνει στους Εθνικούς σχεδιασμούς μετά από δεκαετίες εγκατάλειψης.
      Όσο για το αν ο Γιάννης Σηφάκης έχει περπατήσει τα βουνά της Αλμωπίας μάλλον δεν ξέρεις τι δουλειά κάνει, ρώτησε και θα σου πουν

      Διαγραφή
    2. το τρένο που έταξαν στα Γιαννιτσά!!! και θα περνάει και από Αριδαία!!! θα πηγαίνει στους προμάχους ...

      Διαγραφή
    3. Ναι και από προμάχους Γευγελή το τρένο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θέλουν λένε σιγά ένα τόσο δα ψεμματακι

      Διαγραφή
  2. Γραφείο κυρίου Σηφάκη:μπλα μπλα μπλα λίγος καιρός έμεινε να μας λέτε τα παραμύθια σας φτάνει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραφείο του κυρίου Σηφάκη.Οι νέοι αγρότες του 2014 ακόμα περιμένουν την δεύτερη δόση μεγαλη κοροϊδία τους τρέχατε το καλοκαίρι για σεμινάρια μεσα στις δουλειές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.