Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέρασε εύκολα από την Έδεσσα ο ΦΟΑ που κοιτάει τα Play Off!


Με νίκη ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του ΦΟΑ που επικράτησε στην Έδεσσα του τοπικού Εδεσσαϊκού με 46-87. 

Οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να δουν όλους τους αθλητές τους να αγωνίζονται σε ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά όχι όμως και αγωνιστικά, αφού οι δύο ομάδες κοντράρονται και το άλλο Σάββατο στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ. 

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση έδειξαν και σε αυτό το παιχνίδι κόντρα στη νεανική ομάδα του Εδεσσαϊκού ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και από την αρχή του αγώνα μπήκε αποφασισμένη για να κλείσει τη χρονιά με νίκη, χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Μακρόπουλος (14π.) και Τοπαλίδης (14π.) ενώ σε καλή μέρα βρέθηκε και ο Αβραμίδης (13π./3τριπ.). Από πλευράς Εδεσσαϊκού ξεχώρισε ο Ξυλουργίδης (14π.).

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο Σάββατο (FINAL FOUR ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΚΑΣΚΕΜ) με τους παίκτες του ΦΟΑ να έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στα Play Off στην ημιτελική σειρά με την Αλεξάνδρεια, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο ΔΑΚ Αριδαίας το Σάββατο 28/4.

Τα δεκάλεπτα: 13-25, 23-50, 35-67, 46-87
Διαιτητές: Χρυσάφης - Γιανκίδης

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Μπιτέρνας): Θεοδώρου 5, Μπίνος Ε. 2, Μπίνος Μ. 6, Καραϊσαρίδης 7, Χατζηχαρίσης, Αδάμ 2, Ξυλουργίδης 14, Κληντσάρης 5, Δουλκερίδης 3, Σταυρακίδης 2.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 3(1), Βασίλογλου 2, Μπίνος 9, Τοπαλίδης 14, Αργυρός 2, Μπεγλόπουλος 3(1), Παπαβραάμ 8, Αβραμίδης 13(3), Αμανίδης 4, Μακρόπουλος 14, Υποδηματόπουλος 2, Καρνάβας 13.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.