Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι υποψηφιότητες της ΝΟΔΕ για της εκλογές της 13ης Μαΐου και ο σκεπτόμενος Νεοδημοκράτης


Κατά αρχάς να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι αυτό το κείμενο δεν αναφέρεται σε κανέναν από τους υποψηφίους της προεδρίας της ΝΟΔΕ. Είναι γενικές παρατηρήσεις καθώς σαν μέλος της ΝΔ καλούμαι να εκλέξω τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ την Κυριακή 13 Μαΐου.

Από την Γραμματεία  Οργανωτικού της ΝΔ εκλύθηκα να προσέλθω στις κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές το οποίο και θα κάνω.

Για την εκλογή οποιοδήποτε υποψηφίου, ο κάθε ψηφοφόρος πρέπει να έχει στα χέρια του όλες τις σχετικές πληροφορίες έτσι ώστε να είναι σε θέση να αξιολογήσει την καταλληλότητα του κάθε υποψηφίου. Οι απαιτούμενες πληροφορίες είναι οι ακόλουθες:

1) Βιογραφικό υποψηφίου
2) Επεξήγηση του πως το βιογραφικό του μπορεί να στηρίξει τους σκοπούς της ΝΔ
3) Σχέδιο που θα αναλύει τα ακόλουθα
        
Ποιους στόχους θα πετύχει όταν θα ψηφιστεί Τι πόρους χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του Σε ποιο χρονοδιάγραμμα θα πετύχει τους στόχους του Πως θα αποδείξει ότι στόχοι που πέτυχε συμβαδίζουν με το όραμα του Προέδρου της ΝΔ

Αντί των παραπάνω οι μόνες πληροφορίες που ήταν διαθέσιμες ήταν ένα μήνυμα στο κινητό που ζητούσε στήριξη και δυο ηλεκτρονικές κλήσεις για στήριξη μέσω του karatzova.com. Και ερωτώ τους  κυρίους/ες υποψηφίους, τι ακριβώς ψηφίζει ο κάθε σκεπτόμενος ψηφοφόρος σε αυτές τις εκλογές?

Η κλήση για στήριξη χωρίς καμία πληροφόρηση του ψηφοφόρου είναι στην καλύτερη περίπτωση αστεία και στην χειρότερη προσβλητική.

Κυρίες και Κύριοι υποψήφιοι, είτε θέτεται υποψηφιότητα  για βουλευτές, είτε Τοπική Αυτοδιοίκηση είτε Κομματικά Όργανα κτλ., η εποχή γενικών εξαγγελιών σε τοπικές η εθνικές εφημερίδες έχει περάσει. Η βόλτες στις καφετερίες της Έδεσσας/Γιαννιτσών/Αριδαίας/Σκύδρας κτλ για χαμόγελα και χειραψίες δεν ξεγελούν κανέναν πια. Οι τυχαίες κλήσεις για στήριξη φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Η ΝΔ αλλάζει και μαζί της θέλει να αλλάξει την Ελλάδα και να κάνει τους Έλληνες ξανά περήφανους.
Εάν θέλετε να βοηθήσετε την ΝΔ να πετύχει το όραμα του Προέδρου της τότε αλλάξτε και σεις.

Με Τιμή
Κ.Β. Παπαστεργίου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.