Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη επιτυχία για την Αναγέννηση Γιαννιτσών η κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του παιδικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Πέλλας


Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θα έκρινε και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα παίδων στην ΠΕ Πέλλας, τα παιδιά της Αναγέννησης Γιαννιτσών με μια πολύ καλή εμφάνιση, πήραν την νίκη με 0-1 απέναντι στην Σκύδρα και τερμάτισαν στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα 2017 -2018, που φέτος είχε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και συγκινήσεις.
Το γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Μιχάλης Δερβίσης με εντυπωσιακή κεφαλιά στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.
Μεγάλη ήταν η χαρά των παιδιών που έγιναν ένα... «κουβάρι», πανηγυρίζοντας μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου. Από την άλλη οι γονείς δεν έκρυψαν και αυτοί την ευχαρίστησή τους φωνάζοντας συγκινημένοι από την κερκίδα …. «νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές»!
Μετά το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος όπου η Αναγέννηση τερμάτισε πρώτη, θα αναμετρηθεί στα ημιτελικά με τον τέταρτο της βαθμολογίας, τον Αλμωπό Αριδαίας. Στο άλλο ζευγάρι, η δεύτερη Σκύδρα θα αναμετρηθεί με τον τρίτο της βαθμολογίας, την Ακαδημία Γιαννιτσών.
Οι δύο νικητές των ημιτελικών θα αναμετρηθούν στην τρίτη φάση στον τελικό όπου θα κρίνει και τον πρωταθλητή της σεζόν.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.